2777
2789
عنوان

بچه ها جون هدفمون از زندگی چیه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما اومدیم توی این دنیا تا تجربه کسب کنیم و یک شخصیت واسه ی خودمون بسازیم و از این دنیا بریمو در کنار ...

مثل بازی سیمس یه همچین اسمی داشت ،امیدوارم همینطوری باشه ،کاش گرفتار داخل چرخه نباشیم فقط 

ببین این جهان در واقع رویای خداوند یعنی خداوند داره آن به آن نسبت به تمام چیزها و حتی به تو فکر می‌کنه که وجود داشته باشند در واقع داره ثانیه به ثانیه به تو فکر می‌کنه که وجود داشته باشی و تمومی پدیده ها برای یک چیزی خلق شدن شاید یکی خلق شده صدای خوبی در جهان به جا بگذارم یکی انتخاب شده حتی یک نفر که شده رو بخندونه چون اون یک نفر مهمه ما داریم هدفمون رو انجام میدم

البته باید  اسم رب خودمون رو فعال رو فعال کنیم یعنی استعدادامون رو پیدا کنیم و به ظهور برسونیم و مظهر اسما و صفات خداوند بشیم بعدش هم کم کم مراحل صعود رو طی میکنیم تا به خود برترمون و ذات اصلیمون که خدا هست برسیم ما قطره ای هستیم که از دریای خداوند جدا شده ولی یه روز به دریا میریم و وصل میشیم البته بعضی از آدما همینجا وصل میشن مثل مولانا و به مقام انسان کامل میرسن کتاب های مسعود ریاعی رو توصیه میکنم بخونید از این مغز خشکا نیست

این حجم ظرافت و دقت و عظمت در آفرینش ، برای هیچ؟؟منطقیه؟؟

هممون ریاضی وار بهم پیوسته ایم ،داخل هسته اتم مثل منظومه شمسی هست ،یک مرکز مثبت و چند الکترون منفی ( سیارات) که به دورش میچرخن ،اینا همه قابل تامله ولی خب گاهی فکر میکنم ما جزیی از طبیعت هستیم و داخل چرخه نظم و طبیعی میمیریم و تبدیل میشیم حتی به انرژی

ببین این جهان در واقع رویای خداوند یعنی خداوند داره آن به آن نسبت به تمام چیزها و حتی به تو فکر می‌ک ...

قشنگ توضیح دادین ،حتما میخونم 🙏کاش منم بتونم قبل مرگ بهش برسم ،خیلی فکرمو مشغول کرده ،یعنی منطورتون این هست که هر افریده ای هدفی داره که باید اونو انجام بده تا به مراحل بعدی برسه و درنهایت به خالق بپیونده ...هرچه زودتر این مسیر رو بگذرونیم زودتر به خالق میرسیم