2777
2789
عنوان

خیانت در بارداری

260 بازدید | 21 پست

سلام من باردارم پنج ماهمه شوهرمم تامین میکنم ولی چندبار باهام بد دعوا کرد و یهو عصر یکی ازون دعواها با یه زن شوهر دار خوابید و هم پیاماشو دیدم هم تماس و هم همسایم تایید کرد ک کسیو اورده خونه. طرف رو میشناسم. الان ب خودش بگم ماجرا و تکلیف خودمو روشن کنم یا ب دادگاه و مشاور ؟؟؟ تو این وضع حاملگیم باید تحمل کنم و با عقل برم جلو؟؟ بارها اینکارو کرده و هربار بهش نشون دادم ک فهمیدم زد زیرش ولی نمیتونم تحمل کنم سکوت کنم....دارم زحر میکشم این بچه میفهمه حالمو تو شکمم گناهه..

مگه احمقی که میفهمی و هر بار میبخشی؟

چرا تمومش نمیکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

در بارداری طلاق نمیشه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش قبل بارداری اگه فهمیده بودی تمومش میکردی چون این هرزه ها آدم نمیشن متاسفانه 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
چون ازدواج دومه و حامی ندارم

دلیلی نداره بمونی با اون بیشعور خیانتکار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اسی هر حرص و جوشی که تو حاملگی میکنی روی سلامتی و اعصاب بچه اثر میذاره میدونم شوهر الدنگت بهت حرص میده و مقصر اونه ولی این وسط بچتون باید تقاص بده 

بهتره تو بارداری پاپیچش نشی و بذاری بچه به دنیا بیاد بعد تصمیم بگیر چیکارکنی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2810