2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست تو سایت که خیلی زندگی شو با برنامه جلو ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 33 پست
هر روز حداقل نیم ساعت برای هر کدومش وقت میذارمشما اگر روزی ۱۸ دقیقه برای یک کاری زمان بذاری بعد از ی ...

افرین خیلی خوبه کاش منم بتونم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صد درصد برنامه داریم واسه اجرای همین برنامه هاست که از صبح تا ساعت ۳ نصف شب تو نی نی سایتیم 😏

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مثال میزنی چندتا از برنامه هاتو بگو مثلا

مثلاً تایم کتاب خواندن آخر شب .درس دوقلو ها سر سالن چهار و نیم موقع مدرسه،تمیزکاری روزای مشخص،ترجمه کردن متن ،مسافرت هم زمان مشخص داره،تایم خواب بچه ها،روزای حموم،کلاس خصوصی تایم مشخص،زمان شام ،زندگی بدون نظم پیش نمیره ب نظر من،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
مثلاً تایم کتاب خواندن آخر شب .درس دوقلو ها سر سالن چهار و نیم موقع مدرسه،تمیزکاری روزای مشخص،ترجمه ...

زمان مسافرتت را میگی کی هست چجوریه.من هر چی میخوام برم مسافرت نمیشه.چیزهای دیگه را نمیتونم

اینقدر جمع میکنی واسه کی استفاده کن.یکی نیست اینو به خودم بگه

من مثلا یه تیشرت میبینم خوشم میلا لا به لای جمع کردن برای خودم می‌خرن یه پیتزا یه مسافرت میرم برای پوستم چیز خوب می‌خرم ولی مهمترین چیز پس انداز برای خریدن ماشین بعدم خونه اس ولی از خودمم غافل نمیشم

تقریبا برنامه دارم 

روتین کارام مشخصه ، اما درباره سفر ، بیرون رفتن با همسرم یا مهمونی خیر ‌، چون مهمون که خب برای اخر هفته ها هست ، نهایت یک ماه جلوتر در جریان باشم در خوشبین ترین حالت ممکنه ، اما میشه گفت برنامه های کاریم جوری پیش میره ک اخر هفته ها خالی باشم اگه سفری یا تفریحی بود ، تو هر فصل هم یک هفته برای مسافرت در نظر میگیرم 

روزی نیم ساعت زبان 

روزی نیم ساعت نرمش در خانه 

شکرگزاری 

مرتب بودن اتاقم هر روز 

چیدمان کارام به طور منظم هر روز صبح با لب تاب 

حساب کتاب و .... هر کدوم زمان بندی داره