2777
2789
عنوان

آیا همچین پسری هنوز هست 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 148 پست
آره خب میتونی همچین انتظاری داشته باشیولی مگه خود دخترها اجازه میدن پسرها بهشون احتیاج پیدا کنن و به ...

ولی همچین پسری که من گفتم حتی اگر بهش درخواست هم بدن قبول نمیکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین دوست من

رتبه ریاضی دورقمی

همه چی تمام

همه چی تمام واقعا تمام

با هیچ کس نبوده و نیست

نزدیک ۲۴ سالشه

شخصیت و مردونگیش حرف نداره

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
بهترین دوست منرتبه ریاضی دورقمیهمه چی تمامهمه چی تمام واقعا تمامبا هیچ کس نبوده و نیستنزدیک ۲۴ سالشه ...

چقدر عالی

موفق باشه 

چنین آدمایی کمیاب هستند و هیچ وقت دیده نمیشن 

بله نامزدم هست یکی از برداراش هم همینطوره😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

تحصیلاتش نع  اما کار میکنم    تو هر زمینه ای هم ادعای پاکی ندارم ولی بقیه مواردی که گفتیو واسه  دوس دخترم داشتم اونم خیلی راضی بود ازم  حالا  اشغال  عوضی  تهش منو فراموش  کرد

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙