2777
2789
عنوان

ازدواج در بیست و یک سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونو الان دیدمقبلش همچین گفت ۱۵ ازد کرده، انگار رتبه کنکورش ۱۵ شده و تو ۱۹ شاغل بودههیییی نازی جونام ...

تو جامعه ک میری میبینی ن مردم آگاه شدن باشعوور شدن

کودک همسرا خجالت میکشن بگن تو کودکی شوهرشون دادن

ولی نی نی سایت ک میای ۲۰۰ سال عقبن ک هیچ ب کودک همسری و ببسواد بودنم افتخار میکنن😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اونو الان دیدمقبلش همچین گفت ۱۵ ازد کرده، انگار رتبه کنکورش ۱۵ شده و تو ۱۹ شاغل بودههیییی نازی جونام ...

اره پیشرفت می‌کنه اگه شما اظهار نظر بیجا نکنی

مهم اینکه خوشبختانه از خیلیای دیگه که در سنای بالاتر ازدواج کردن 

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
تو جامعه ک میری میبینی ن مردم آگاه شدن باشعوور شدنکودک همسرا خجالت میکشن بگن تو کودکی شوهرشون دادنول ...

والا مایی که مثلا تعداد تحصیلکرده هامون زیاد نیست، قبل ۲۳ ازد نکرده

تحصیلکرده هامونم دهه شصتین و مجردن

من هنوز خاستگار میخواد بیاد

مامانم رد میکنه

اونایی که خوبن و هم یه چشمک بزنم، رد کرده

اما اینجا

اصرار دارن باید تو چهارده سه قلو داشته باشی

جلو رو روشون نمیشه بگن ها

میدونن پوسیده ن

اون شب یه کاربر دیدم هفده سالشه از پونزده سالگی با متولد ۶۳ دوس بوده😩😩😩

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
ربطی ب وضعیت مالی نداره عزیزمدختر بچه ۱۵ ساله با یکی خیلی بزرگتر از خودش ازدواج کردهبعد تو سن ۱۹ سال ...

کسی با شما حرف نزد که میشینی به اینو اون میگی اینجوری نه اونجوری خودش خواست رفت لازم نکرده نظر بدی 

باشه اصلا تو خوبی

والا مایی که مثلا تعداد تحصیلکرده هامون زیاد نیست، قبل ۲۳ ازد نکردهتحصیلکرده هامونم دهه شصتین و مجرد ...

افتخارشون اینه با پدوفیلیا ازدواج کردن😐

خب وقتی دستاورد و هنری وجود نداشته باشه 

ازدواج کردن این شکلی میشه افتخار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤