2777
2789
خوبم خوردم هیچیم نشد فقط ۲۴ ساعت خابیدم وتا دو روز تعادل راه رفتن درست نداشتم همین،من لازمم برا. زجر ...

عزیزم من همیشه شمارو دنبال میکنم

میشه بگی دختر عزیزت چرا فوت شد؟خیلی شوکه شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی چیشده؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

عزیزم من همه تاپیک هاتو خوندم چه مشکلی داری که انقد طلب مرگ میکنی و بی قراری

احساس میکنم افسردگی شدید داری 

چون قبلا من داشتم منو تا مرز خودکشی برد تاپیکهاتو میخونم اون روزای جهنمی رو یادم میاد که التماس میکردم یکی بیاد پیشم باهاش حرف بزنم و آروم بشم 

ولی از خدا خاستم و خودش درست کرد تا سه سال خنده از لبم نمیرفت 

میشه خواهش کنم به خاطر من خواهر از خدا بخای و بهش توکل کنی؟کاری که من کردم نتیجه هم داد

خبرشو به من بده چون بهت پیام میدم انگار با گذشته خودم حرف میزنم...

عزیزم من همه تاپیک هاتو خوندم چه مشکلی داری که انقد طلب مرگ میکنی و بی قراریاحساس میکنم افسردگی شدید ...

عزیزم همه اون تاپیکاای من بااین یکی فرق میکنی،اونا اگه افسردگی بود اگه ناشکری بود اگه گله وشکایت بود هرچی که بود،الان دیگه ته خطم ،دخترم پر کشید دیگه منم یه مرده م که فقط نفسم مونده که اونم سپردم به خدا تا ازم راضی شه وبرم پیش دخترم

..........
زنده م عزیزم

خدا رو شکر فدات شم

دوستت دارم نمیدونم چرا

خیلی وقته تایپیکات رو میخونم و غصه میخورم

یه مدت گمت کردم بعدش پیدات کردم و ذخیره کردم تایپیکت رو

نگرانت بودم خدای نکرده اتفاقی افتاده باشه ،مراقب خودت باش امیدوارم خدا صبری به اندازه دردت بهت بده!

خدا رو شکر فدات شمدوستت دارم نمیدونم چراخیلی وقته تایپیکات رو میخونم و غصه میخورمیه مدت گمت کردم بعد ...

ممنونم عزیزم،مرسی که بفکرم بودی،یوقتایی یه کسایی از طرف خدا میخان یه حرفیو به آدم میرسونن،من این پیامتو یه نشونه از طرف خدا حساب کردم،همینکه ادمهایی هستن که نمیشناسم ولی دعاگومن شکر،مرسی مهربون

..........
ممنونم عزیزم،مرسی که بفکرم بودی،یوقتایی یه کسایی از طرف خدا میخان یه حرفیو به آدم میرسونن،من این پیا ...

چقدر خوشحال شدم از پیامت

به نظرم یکی‌ از قشنگ‌ترین
عبارت‌های قرآن جایی هست
که خدا میگه:
«وَاصْبِرْ لِحُكْمِ رَبِّكَ فَإِنَّکَ بِأَعْيُنِنَا»
و در برابر حکم پروردگارت شکیبایی کن
که تو تحت نظر و مراقبت ما هستی