2777
2789
۸تا ۱میلی کافیه؟ فقط نمیخام بمونم وبدتر درد جسمی بکشم

دوست عزیزم همین که زحمت کشیدی تاپیک زدی درموردش سوال میکنی  یعنی بخشی از شما با تصمیمی که داری موافق نیست. به اون بخش خودت که هنوز امید داره و میخواد برای زندگی بجنگه توجه کن و باهاش ارتباط بگیر.

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
دوست عزیزم همین که زحمت کشیدی تاپیک زدی درموردش سوال میکنی یعنی بخشی از شما با تصمیمی که داری موافق ...

اون بخشم فقط ترس از اینه که ۸تا کافی نباشه،چیزی واسه از دست دادن ندارم،دیگه نمیخام بیشتر از این زجر بکشم

..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون بخشم فقط ترس از اینه که ۸تا کافی نباشه،چیزی واسه از دست دادن ندارم،دیگه نمیخام بیشتر از این زجر ...

من تاپیکهای قبلیت رو نخوندم ولی از پیامهای بقیه متوجه شدم که اعتقاد به امام حسین و ... داری‌. چند قسمت برنامه زندگی پس از زندگی رو ببینی کلا از خودکشی پشیمون میشی انقدر که از عذابهای اون دنیا برای کسی که زندگیش رو خودش تموم کرده میگن‌.

بعدم شما که می‌ترسی آسیب ببینی با قرص خودکشی کردن خیلی خیلی آسیب به بدن میزنه تا سالها باید دنبال درمان باشی...

تاحالا چند بار توی توییتر من توییت پرستارهای بخش احیا رو دیدم که از پشیمونی کسی که قرص خورده و گریه هاش نوشتن ولی خیلی هاشون دیگه برنگشتن.

من خودمم وقتی خیلی بچه بودم ۱۶_۱۷ سالم بود نزدیک ۲۰ تا قرص خوردم که خودکشی کنم یادمه از ترس فقط گریه میکردم و آرزو میکردم دکترا نجاتم بدن.

همون کلونازپامی که داری یه دونه یه میلی گرم بخور شبها راحت بخوابی و روزها هم برای عزیزی که از دست دادی حسابی گریه کن و اجازه بده فرایند سوگواریت طی بشه... چیزی جز گذشت زمان و سوگواری کردن نمیتونه کمکت کنه عزیزم.  فقط شبهارو برای خوابیدن از قرص کمک بگیر 

من تصمیممو گرفتم هدف خدا از خلقت من زجر دادنم بود،ولی من دیگه توانی ندارم،این دنیا یا اون دنیا فرقی نداره کجا زجر بکشم،حداقل امید دارم اون دنیا همه بخشیده شن واینجوری که مسلمونها فقط میگن نباشه

..........

مسکن دارم تو خونه ولی مگه مسکن باعث مرگ میشه؟

این خواب آوره یه دونه ش بیهوشم کرد چن وقت قبل،حتی دکتر رفتم یه سوزن زد برا بخابم هیچ اثر نکرد فقط قرص کلونازپام سریع بیهوشم کرد

..........
اگر باهاش مسکن هم یه ورق بخورم ،میشه؟

وقتی بدنت تحمل نکنه میشه overdose 

من نمیدونم بدنت تا چه حدی تحمل میکنه! 

اگر آمادگی روحیش رو داری چندین قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی درمورد کسایی هست که با قرص خودکشی کردن حتما ببین تا ایمانت نسبت به اون دنیا قویتر بشه.

درمورد مشکلاتت با یکی صحبت کن و سختی هایی که کشیدی رو به زبون بیار و روایتشون کن

این حرف زدنه خیلی کمک میکنه که بهتر بگذرونی این دوران سخت رو..

تو که تصمیمت رو گرفتی عجله‌ای وجود نداره توی انجام دادنش.

یه کم بیشتر صبر کن

حالم از مردن بدتره،دخترم پر کشید دیگه نمیخام نفس لعنتیم باشه

متاسفم خیلی تجربه غم انگیزیه میدونم 

ولی خب دخترت الان رفته بهشت تو خودکشی کنی مستقیم میری جهندم و خب دخترتو بازم نمیبینی 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
متاسفم خیلی تجربه غم انگیزیه میدونم ولی خب دخترت الان رفته بهشت تو خودکشی کنی مستقیم میری جهندم و خب ...

در هر صورت من بهشت نمیرم، دیگه تحمل دوری اون ومشکلات زندگیو ندارم،به ناامیدی مطلق رسیدم

..........
در هر صورت من بهشت نمیرم، دیگه تحمل دوری اون ومشکلات زندگیو ندارم،به ناامیدی مطلق رسیدم

ناامیدی شرکه عزیز دلم

اگر تو این غم صبور باشی به درجات پیامبرا میرسی چرا بهشت نری قربونت؟

از خدا صبر بخواه که حتما داشتی که خدا درد بزرگی رو تو دلت گذاشته میدونم سخته بوه من تو شکمم مرد من خیلی اذیت شدم تو که دیدیش میدونم خیلی سختتره ولی خب هر که درین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

حتما تو حموم غسل صبر حضرت زینبو بریز

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم