2777
2789
بچه داری خاک تو سرت کنن نامردپس دخترت بیافته دست کی این زمانه انقد خراب حواست نباشه هزاران دزدی وتجا ...

نه خیالت راحت پر کشید با رفتنش خاک تو سر شدم ذلیل شدم هرچی بگی شدم فقط میخام برم پیشش

..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالم از مردن بدتره،دخترم پر کشید دیگه نمیخام نفس لعنتیم باشه

شماباید باشید وزندگی کنید خواه شوهر بیچاره من سه تا بچه سو از دست داده تا حال همه هم بچه بودن ،الان ماشاالله ۲ تا بچه دیگه داره ولی وقتی بهشون فکر می‌کنه آه میکشه ،اما روحیشو نباخته

خوشی ک میگن زده زیر دل طرف تویی!!!من دوساله مریضم و ارزو دارم خوب بشم با کلی مشکلی شخصی خونوادگی ... ...

نمیخام دیگه هیچی این دنیا رو نمیخام فقط دخترمو میخام اون برنمیگرده من باید برم پیشش

..........
توی بیشتر تاپیک هات اسم امام حسینه 💚قسمت میدم به امام حسین به بچت و خانوادت رحم کن 🙏

نیستتتتتتتتتتت بچم مرددددددد

چقدر قسمشون دادم نشنیدن،نمیخام بدون اون نفسمو نمیخام

..........
نمیخام دیگه هیچی این دنیا رو نمیخام فقط دخترمو میخام اون برنمیگرده من باید برم پیشش

بازم مادر میشی

سربلند از این امتحان بیرون بیا

خواهش میکنم به خدا و امام حسین پناه ببر

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
نه خیالت راحت پر کشید با رفتنش خاک تو سر شدم ذلیل شدم هرچی بگی شدم فقط میخام برم پیشش

الهی چرا😞😞😞😞💔💔💔برا بچه ت افسرده شدی؟؟ درکت میکنم حق میدم خودت مادری نامرد بیین چه حالی شدی...

اگه تو بری پس مادرت چی؟😞💔

من چند بار قصد خودکشی داشتم ترسیدم کج وماوج بشم...

افسردگی در حد مرگگگ

بجنگ عزیزم بجنگ تو میتونی....

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
نیستتتتتتتتتتت بچم مردددددددچقدر قسمشون دادم نشنیدن،نمیخام بدون اون نفسمو نمیخام

بمیرم برای دلت

دلم آتیش گرفت 💔

میدونی که دیگه برنمیگرده

به همون امام حسین فکر کن که بچه شیرخواهرش شهید شد پسر بزرگش شهید شد دختراش آواره شدن 

نه من نای هیچی ندارم فقط میخام نفسم قطع شه

به مدت بگذره آروم میشی ،برای خودت رو یه طوری سرگرم کن تا کمتر فکر کنی خیلی سخته،خدا برای کسی نخوادحتی دشمن آدم ،اماگناه داره فکر کنی خودکشی کنی بچه ت زنده میشه ،نه،به بقیه خانواده فکر کن اونا چی میشن

بردم پناه ندادن ،وقتی نمیخان زوری نمیشه کهمن دارم له میشم دیگه نمیخام

خدایا 

مگه میشه خدا بهت پناه نده

نزن این حرفو

برو سفر برو زیارت برو مشهد برو کربلا برو فقط برو تا آروم شی