2777
2789
 خانم ها من کرم سیستامین رو خریدم میشه بگین شما چطوری استفاده کردین ک خوب بوده 

عزیزم میشه اگر کرم سیستامین و استفاده کردین و لکهاتون کامل رفت به منم بگید تا منم بخرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه اگر کرم سیستامین و استفاده کردین و لکهاتون کامل رفت به منم بگید تا منم بخرم

الان دو هفته هست ک استفاده میکنم و باید تا ۲ تا ۳ ماه استفاده بشه تا جواب بگیرم باشه حتما خبر مو میدم 

خانم ها من کرم سیستامین رو خریدم میشه بگین شما چطوری استفاده کردین ک خوب بوده 

سلام .عزیزم از کرم سیستامین راضی بودی .؟کامل لک صورت را ازبین میبره؟؟؟ترا خدا جواب بده من اینقدر خرج صورتم کردم برا لکام هیچ نتیجه هم نگرفتم

من از یه دکتری شنیدم که این کرم درمان اصلی لک نیست و درمان مکمل هست  یعنی بعد از اینکه لک ها ر ...

سلام

پیشنهاد میکنم دوستان حداقل دو ماه دست نگه دارند. من امروز برای اطمینان بیشتر با شرکت تماس گرفتم. برای قضاوت زود هست. چون شرکت آمازون این کرم رو از دسترس خارج کردند. البته من سفارش دادم و چند روز دیگه به دستم میرسه. از پزشکی هم سر در میارم و تمام نکات گفته شده رو هم رعایت میکنم. توی همین تاپیک تاثیر این کرم رو اعلام میکنم

امیدوارم نتیجه بخش باشه. انشالله

فعلا خرج اضافی روی دست خودتون نزارید. البته این پیشنهاد من هست. یه مقدار تناقض توی صحبتهای مشاور شرکت با  سایت های مختلف دیدم. پیشنهاد میکنم صبور باشید . ولی امیدوارم جواب بده و همه از دست لک راحت بشیم. برام دعا کنید...

من سیستئامین استفاده کردم افتضاح هست فقط پوستو نرم می کنه و رو لک ها هیچ اثری نداره بجاش وازلین بخری ...

خانم سارای عزیز

سلام 

میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدید. ممنون میشم گلم.مرسی

سلام .عزیزم از کرم سیستامین راضی بودی .؟کامل لک صورت را ازبین میبره؟؟؟ترا خدا جواب بده من اینقدر خرج ...

سلام هنوز جواب نداده رو صورت من البته دوره سه ماه اش تکمیل نشده هنوز باید دو ماه دیگه بزنم تا ببینم چی میشه 

سلام هنوز جواب نداده رو صورت من البته دوره سه ماه اش تکمیل نشده هنوز باید دو ماه دیگه بزنم تا ببینم ...

انشالله که نتیجه بگیری ازش.منم ۲۰ساله درگیر لکهای حاملگیم اینقدر تا حالا دارو استفاده کردم همش بینتیجه بود.ترا خدا حتما بهم اطلاع بده اگه لکت کامل برطرف شد

انشالله که نتیجه بگیری ازش.منم ۲۰ساله درگیر لکهای حاملگیم اینقدر تا حالا دارو استفاده کردم همش بینتی ...

عزیزم با کرم دست سازی که دکتر توسلیان میده لک های حاملگی به راحتی محو میشه 

من خودم لک هورمونی م داره برطرف میشه 

با سه ماه استفاده