2777
2789
عنوان

چرا وقتی میخوای طلاق بگیری بازم یه ترس و دلهره تو وجودته

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست
هیچ تلاش نمیکنه شرایطو تغییر بده فقط میخواد تورو تحت فشار بذاره و همون روند رو ادامه بده زندگی بدون ...

بهش گفتی میخای جداشی چی میگه

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
بهش گفتی میخای جداشی چی میگه

دیروز گفتش که وکیل میگیرم دیکه راه برگشتی نیست داره منو میترسونه

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چونکه قراره بزرگترین تصمیم زندگیتو بگیری حتی از ازدواج هم سختتره تصمیم طلاق. ازدواج چند نفری تاییدش ...

دقیقا همینطوره...شما تجربشو داشتید؟؟

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
چندتامهرته

۳۰۰تا سکه

۴ روز دیگه میشه یکسال که جدا شدم

ان شاالله که بهترین زندکی رو بتونی واسه خودت بسازی  و بهترینها واست اتفاق بیفته...احساس کردی که صفحه ی جدیدی توی زندگیت باز شد؟؟

ان شاالله که بهترین زندکی رو بتونی واسه خودت بسازی و بهترینها واست اتفاق بیفته...احساس کردی که صفحه ...

قربونت بشم ممنون از دعای قشنگتون‌ صفحه نبود واسه من یک بحران بود هنوز نتونستم کنار بیام تنهایی سخته واسه منی که خانوادم کلاً ایران نیستن و ۱۲ سال ایران زندگی کردم الانم بخاطر اعتیادش جدا شدم و نتونستم با بچه هام برگردم پیش خانوادم بخاطر جور نشدن اقامتشون. خیلی برام سخت داره میگذره دعام کن قوی باشم و بتونم از پس بچه هام بربیام. برا شما هم انشاالله آرامش از خدا میخوام

قربونت بشم ممنون از دعای قشنگتون‌ صفحه نبود واسه من یک بحران بود هنوز نتونستم کنار بیام تنهایی سخته ...

آمین...چشم بسته بسپر به خدا،خودش راه درستو جلوت میذاره 

الهی بچه هات رو بتونی بگیری و زندگی با آرامش و خوشبختی شروع‌کنی چون می‌گذرد غمی نیست

قربونت بشم ممنون از دعای قشنگتون‌ صفحه نبود واسه من یک بحران بود هنوز نتونستم کنار بیام تنهایی سخته ...

شوهر من که شوهر همه است غیر از من فقط خرج خونه رو میده و حوصله بچه هه رو نداره خرجوشونو میده ولی و یه قسمت ار زندگیش کلا پنهانکاریه و بشدت زرنگه و زورگو...و از زندکی زناشویی فقط اعتقاد داره زن باید کنار بیاد زن باید توی خونه بشینه فقط بچه بزرگ‌کنه و کار کنه شبا هم با شوهرش بخوابه و تمام به همین روال