2777
2789
عنوان

هماتوم در هفته ی اول لطفا بیاین

94 بازدید | 18 پست

سلام مامانا کسی تاحالا در هفته های پنجم و ششم هماتوم ۲۳ میل داشته و ۵۰ درصد..نگرانم خیلی قبلنم دو تا سقط داشتم ..دکتر فقط شیاف نوشته چون فعلا جنین رویت نشده

The less you think, the more you believe.Richard Hawkins

اشنامون تا اخر بارداری داشت حتی بزرگم شده بود خونریزی هم داشت اما بچش به سلامت بدنیا اومد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هماتوم دارم هفته ۹ هستم شما فقط همین شیاف رو استفاده مکن و فقط استراحت کن ان‌شاءالله جذب ...

استراحت خیلی مهمه 

ماشین هم زیاد نشین ،راه هم نرو زیاد، سرپا نمون زیاد 

باز سنگین بلند نکن 

زعفران و عسل و دارچین هم نخور اصلا 

خلاصه استراحت کن دیگه 

دکتر به من اینو گفت 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه پس برای شما کیسه زرده هستش..من فقط ساک خالی بود البته بخاطر خونریزی زود رفتم سونو..جاهای دیگه گفتن آب البالو و اب انار بخورید برا هماتوم خوبه نمیدونم چقد صحت داره..

من خون ریزی ندارم فقط همینحوری رفتم سونو گفت هماتوم داری رفتم دکتر ک واسم شیاف داد

پس نگران نباش..جذب میشه..من خونریزی داشتم دیروز در حد پریودی..امروز قط شد فقط دونه های ریز قهوه ای دارم