2777
2789
عنوان

خانوما دوستم امروز صبح بهش حمله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 66 پست
عزیزم ب گفتن من نیست،قانونه،اگر تجاوز صورت بگیره خانوم هم حدّ زده میشه،نمیدونم که میشه با پول خریدش ...

چی میگی برا خودت 

طرف بهش تجاوز شده چرا حد بخوره

حالت خوبه

لطفا وقتی اطلاعات موسخ نداری 

حرف نزن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
دوستم میگه من برد توکوچه خلوت خرابخ ای هرچی داد زدم انگار کسی نبود هرچیم میگه توروخدا نکن هیچ

اه چقدر حیوون بود اون طرف دوستت هم چقد ساده من والا سوار اسنپ هم بشم میگم همسرم بگیره بعد دوستت چه جراتی سوار ماشین گذری شد خیلی اشتباه کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وقتی اطلاعی از قانون نداری چرا تو دل بقیه رو خالی میکنی.تجاوز اسمش روشه یعنی به زور انجام شده ...

نمیدونم اجی من فرستادمش کلانتری بامادرم اومدم تاپیک زدم راهنمایی بخوام ک چجور ب مادرش بگیم من میترسم دوستمم این وسط ازار روحی دیده بدتر بشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اه چقدر حیوون بود اون طرف دوستت هم چقد ساده من والا سوار اسنپ هم بشم میگم همسرم بگیره بعد دوستت چه ج ...

میگه سوار شدم بارمم زیاد بود تابرسم ۵ دقیقه راه بود تامحل کارم ازاین ور پل تااون ور پل یهویی دیرم ایطور شد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
وای من گفتم بره کلانتری یا براش شلاق میگی گیبرن میزننش اینوچه قانون کثیفی ک گزاشتن

نه همچین چیزی نیست.دوستت باید بره کلانتری شکایت کنه که بهش تجاوز شده.اونجا میفرستنش پزشک قانونی که معاینه انجام بشه.

تجاوز یعنی رابطه ای که به زور انجام شده یعنی دختر سعی کرده مانع پسر بشه پس روی بدن دوستت باید جای زخم،درگیری،کوفتگی،ضرب و جرح باشه تا پزشکی قانونی تشخیص بده تجاوز صورت گرفته

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
میگه سوار شدم بارمم زیاد بود تابرسم ۵ دقیقه راه بود تامحل کارم ازاین ور پل تااون ور پل یهویی دیرم ای ...

چی بگم کلا منظورم این دوره زمون نباید اعتماد کرد حالا چه یک ذره راه چه کلی راه خدا بهش آرامش بده

اره دوستم مجرد و گفا طرف عرب مابچه اهوازیم

خب هر جایی باشه 

بره پزشک قانونی بدون اینکه خودش رو بشوره یا ش.ورت رو عوض. کنه 

دی ان ای اون لعنتی معلومه و می‌تونه پیدا کنه نره خر رو 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تو همین سایت شنیدم،تو تاپیکای تجاوز

نه عزیزم همچین چیزی نیست مگر ابنکه ثابت بشه که با رضایت خودشون بوده که اون دیگه اسمش تجاوز نیست

فیزیوتراپیست هستم ..سوالی داشتید بپرسید حوصله تایپ زیاد ندارم😁
عزیزم ب گفتن من نیست،قانونه،اگر تجاوز صورت بگیره خانوم هم حدّ زده میشه،نمیدونم که میشه با پول خریدش ...

کی دلش میخواد که بهش تجاوز بشه که میگی خودش هم تنبیه میکنن 

از کدوم قانون حرف میزنید ؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه همچین چیزی نیست.دوستت باید بره کلانتری شکایت کنه که بهش تجاوز شده.اونجا میفرستنش پزشک قانونی که م ...

اره هست 

چی بگم کلا منظورم این دوره زمون نباید اعتماد کرد حالا چه یک ذره راه چه کلی راه خدا بهش آرامش بده

موندم بخدا اون حیون مگه ادم نیس هرچی عرب کثیف امروز حالم بهم میخوره یه مشت نجس گوه مملکت گرفتن

آرومتر،منم توی همین سایت خوندم

عزیزم اون شاید یک جریان دیگه بوده

اینجا تجاوزه

شما اینطوری میگی طرف میترسه فک میکنه الان بره شلاقش میزنن

صرف نظر میکنه

در صورتی که اینطور نیست

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

بعد همین عرب زبون نفهم سردختر خودش میبره میگن ناموس لکه دار کرده بعد کثافتا حیون مرداشون هرگوهی ک میخوان میخورن نجسات کثیف سگو