2777
2789
عنوان

کیا باباشون دوستشون نداره

111 بازدید | 15 پست

کاش یه بابای مهربون داشتم که دوستم داشت🥲

چجوری خودتون رو آروم میکنید وقتی رابطه بقیه پدرا با دختراشون رو میبینید 

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه دوستت نداشته باشه . این روزا فشار روی پدرا خیلی هست .

اره عزیزم نداره🥲داره ازدواج میکنه دلش به کسی دیگه خوشه توی خونه با فحش با من صحبت میکنه

من عاشقشم اونم عاشقمه ولی به رو خودش  نمیاره

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نمیدونم شاید بابام خیلی دوسم داشته باشه ولی هیج وقت بهم نگفته تو دوران نامزدی نه عقد ی بار مریض شدم خیلی بد 

بد پدرشوهرم اومد خونمون دید تا حالم خیلی بده اصرار داشت که ببرم دکتر منم میگفدم نه زشته عقد نیستم که پدرشوهرم ببرم ی نشون سادست وظیفه خانواده خودمه بدش که پدر شوهرم رفت بابام خیلی دعوام کرد که تو بی عرضه ای عرضه نداری خاک تو سرت منم نمیبرمت دکتر به من چ دیگه اونا خانوادتن خلاصه من دو هفته مریضی بدی کشیدم هیشکیم نبردم دکتر از اون موقع حس میکنم دوسم نداره شایدم داشته باشه ولی تو ذهنم مونده  

بمونید برای هم❤🙂

باور کن اونم خیلییی دوست دارع فقط باباها یکم مغرورن به روخودشون نمیارن از این فکرای مزخرف نکن عزیزمهیچ والدینی وجودندارن که بچه هاشونودوست نداشته باشن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

شاید خیلی بهش گیر میدی . مامانت چی شده که داره ازدواج مجدد میکنه

من سرم به درسمه چه گیری اخه 

مامانم فوت شدن

خدا رحمتش کنه عزیزم . از قبل هم رفتارش باهات بد بود

نه از وقتی این خانمه اوکی شده اینجوریه سر هر چیزی تو خونه الانم نمیدونم سر چی ناراحته دوروزه باهامون نه ناهار میخوره نه شام انگار اعتصاب کرده ولی وقتی من خونه نباشم همه چی رواله