2777
2789
عنوان

اپلاسیون در منزل تجربه خودم

94 بازدید | 6 پست

چون کسی نبود بهم بگه سرش یدونه ظرف موم رو حروم کردم تا فهمیدم🥲😂

موم رو به اندازه نیازتون بریزین توی دستگاه وکس 

و یه موم رو دوبار گرم نکنین  چون اصلا به کارتون نمیاد 

و برای بار دوم هیچ چسبدگی نداره و بدردتون نمیخوره 

یه موم خوب و به صرفه هم  موم‌پرورین هست 

خیلی کیفیت خوبی داره 

دستگاه وکس نداریم چ کنیم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه هم دستگاه وکس میخواید من خودم تو با سلام با هزینه ارسال خریدم ۳۵۰ کلا .و سالمع سالمه

در صورتی که حضوری رفتم مغازه همه جا ۴۲۰میگفتن 

انلاینم میخواستم بخرم باید ۵۰تومن هزینه ارسال میدادم که تو بهترین حالش میشد ۴۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستگاه وکس نداریم چ کنیم

من باسلام قیمت مناسب خریدماگه میتونی بخر چون روز به روز گرون تر میشن اینا 

اگه هم نداری بریز توی قابلمه یا ظرف رانی رو ببر بعد موم بریز داخلش و بذار توی اب جوش 

ولی هیچی به بهتر از دستگاه وکس نیس 

بخر خودتو راحت کن 

خوب شد تاپیکتو دیدم

عزیزم من به موم حساسیت دارم هر زمانیکه استفاده کردم جاهایی ک پوستم نازک بود مثل بازوها و پشت ارنج و زانوم قرمز میشد جوش ریز میزد

برا عروسیم چه کنم؟

اگه از موم پروین استفادع میکنین اصلا نیازی نیس یه عالمع موم به بدنتون بمالین 

با کاردک سفت بکشین روی پوستتون تا یه لایه کوچیک موم به موهاتون بچسبه بعد بلافاصله پد رو بذارین روش و محکم بکشین 

این جوری موم کمتری مصرف میشه و از طرفی هم پد های استفاده شدتونو  بیشتر از دوسه بار میتونین استفاده مجدد کنین 

خوب شد تاپیکتو دیدمعزیزم من به موم حساسیت دارم هر زمانیکه استفاده کردم جاهایی ک پوستم نازک بود مثل ب ...

کجاهارو میخوای موم بندازی؟

من هم بازو هام جوش میزنه  

ولی قبلش از پودر بچه استفاده کن و بعدشم ژل بعد از اصلاح بزن چربی

جوش رو‌کمتر میکنه 

اگه موهای ریز داری دکلره کن 

بی رنگ میشه انگار ک اصلا مو نداری 

من فقط موهای ضخیم تر رو اپلاسیون میکنم اطراف شونه و بازوم رو دکلره میکنم فقط