2777
2789
ولی میدونی چیه فدات شاید باور نکنی من از بس مامانمو دوسش دارم مدام نفساشو چک میکنم هیچ وقتم نذاشتم ب ...

منم همینطوربودم😁😂🤣🤣🤣🤣

دیووووننهههه مامانم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدااااااا....اگه اینجوریه پس حق داری انقد نگرانشی خوش بحالت پسرداری خداحفظش کنه برات قربونش برم

فدات عزیژم خدا عزیزاتو حفظ کنه من اولا برام مهم بود میگفتم دختر بشه بعد ک پسر شده بود ناراحت بودم ولی از وقتی ب دنیا اومد ب تنها چیزی ک فکر نکردم این بود ک پسره یا دختر واقعا انگار هیچ لذتی بالاتر از بچه نیست خدا ب هرکی نداره بده صحیح سالمشو ان شاللله

یعنی متفکر جان حق میدم بهت کاملا بهترین حس دنیا نفس کشیدن مامانه اگه مامانم زبونم لال چیزیش بشه درجا ...

من نکشتم خودمو

ولی خیلی زجرکشیدم

ولی خداوندخیلی مهربونه وصبرمیده که اصلاباورت نمیشه

ولی دعامیکنم مادرت رووقتی ازدست بدی که به قدرکافی عمرکرده باشن وخودت بگی مادرم راحت شد

مادرمن سنشون زیادنبود

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خیلی سخته اصلا ب جونم وصله اگ چیزیش بشه من میمیرم

خدانکنه دختر

همه مامانابچه هامون رودوست داریم

من ازبس وابسته پسرم بودم سریع۱دونه دیگه آووردم تاوابستگیم کم بشه😁😂🤣🤣

باتب بچه ام خودکشی میکردم

خدانکنه دخترهمه مامانابچه هامون رودوست داریممن ازبس وابسته پسرم بودم سریع۱دونه دیگه آووردم تاوابستگی ...

الان من تنها کابوسم اینه دوبارهدحامله نشم چون خیلی اذیتم کردن اطرافیانم

من نکشتم خودموولی خیلی زجرکشیدمولی خداوندخیلی مهربونه وصبرمیده که اصلاباورت نمیشهولی دعامیکنم مادرت ...

ای داد بیداد بمیرم الهی واسه دلت ببخشید اگه حرفی زدم ناراحتت کردم بخدا نمی‌دونستم مادرتون رحمت خدا رفته..خدابهت صبر بده عزیزم عمر با عزت بده به خودت وبچه هات وباقی عزیزانت

فدای مهربونیت اصلا بچه کوچولو همش استرسه من ک نصف شدم این مدت از استرس دلهره

آره منم همش گریه و ترس از دست دادن داشتم اصلا نترس این حس رو خدا گذاشته تو وجود مادرا.من وقتی میرفتیم بچه رو واکسن بزنیم یا به هر دلیل بیرون میرفتیم همش تو ذهنم میومد نکنه بچه از بغل مامانم بیفته نکنه پاش به جایی گیر کنه.این حس از همون پله های بیمارستان شروع شد وتا یک سال ادامه داشت.خونه بنظرم امن نبود تابلوهای رو دیوار پنجره ها ساعت همشون واسه بچم تهدید بودن میگفتم نکنه شیشه بشکنه نکنه تابلو یا ساعت بیفته.اگه چای میاوردن نزدیکش نصفه عمر میشدم از استرس.همش بغلم بود همش تنفسشو چک میکردم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
الان من تنها کابوسم اینه دوبارهدحامله نشم چون خیلی اذیتم کردن اطرافیانم

ای بابا

ولی من آووردم

اولش سخت بودولی۱سال بعدش راحت شدم

بچه هام همبازی شدن باهم

ای باباولی من آووردماولش سخت بودولی۱سال بعدش راحت شدمبچه هام همبازی شدن باهم

خودم خواب دیدع بودم بعد پسرم ی دختر خواب دیده بودم ولی خدانکنه حامله بشم منتظرم بگذره برم ایودی بزارم

2810