2777
2789
عنوان

برای رنگی شدن چشم جنین چی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 30 پست
تازه ژن هم گاهی جوابگو نیست ! من مادربزرگم چشمش ابیه ۷ تا بچه داره ۱۲ تا نوه هیچ کدوممون چشم رنگی آب ...

خب ژن ایشون غالب نبوده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه ژن هم گاهی جوابگو نیست ! من مادربزرگم چشمش ابیه ۷ تا بچه داره ۱۲ تا نوه هیچ کدوممون چشم رنگی آب ...

هیچ کس چشم رنگی هم نداره ؟ما خیلی از نوه ها اتفاقا رنگی شدن !ولی ما نه ،،بچه هامونم نه !!با وجودیکه پدر خودم آبی بود چشماش که خیلی مغلوبه و مادرمم عسلی ،ما همه قهوه ای شدیم رفته 

خواهرزادم قربونش برم چشماش مشکی زااااغ

بابام سبز

خواهرم عسلی

بابای همسرش سبز

ولی شوهرش مشکی 🙂😂یه تنه همه رو حریف بود بچشم مشکی شد

ژنی که غالب تره همیشه نشون داده میشه قشنگم

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
نه فرقی که نداره اما از علایقمه می‌دونمم ک هررچی باشه نعمت خداست اما بازم نمیدونم چرا یک گرایش عجیب ...

ببین ولی اصلا به غذا اینا نیست به ژن ربط داره من پسرام دوقلو بودن صورتشون کپ هم بود حتا تن صداشون یکی اما یکیشون بور بور چشماش آبی خیلی روشن اون یکی رنگ موهاش چشماش به سیاهی شب میزنه 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟

=] موثرع؟]

برات سرچ کردم تو نینی سایت!!سرزمین عجایب!!گفته بودن تخم مرغ دو زرده هم رنگی میکنه!!الله اعلم!!حالا اینو  بخور ضرر نداره ،،بعدا بیا بگو چه رنگی شد بچت چشمش!!انشالا سالم باشه و زیبا و باهوش 

ببین ولی اصلا به غذا اینا نیست به ژن ربط داره من پسرام دوقلو بودن صورتشون کپ هم بود حتا تن صداشون یک ...

اخی خدا حفظشون کنه برات 

عزیز علائمات حاملگیت چی بود توی پسرات؟

اخی خدا حفظشون کنه برات عزیز علائمات حاملگیت چی بود توی پسرات؟

چیزای ترش شور ویار داشتم سردرد شدید داشتم پاهام همش بی حس میشدن ماها آخر 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟
2810