2777
2789
عنوان

برای رنگی شدن چشم جنین چی بخورم

526 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان خسته نباشید من توی تاپیک های قبل دیدم که نوشته بودید فقط ژن کارسازه 

همسر من چشماش مشکین خودمم همینطور اما ژنشو داره بخاطر این میگم چونکه همسرم ۳ تا عمو داره که با پدر خودشون میشن ۴ تا پسر بعد از این ۴ تا پسر ۲ تاشون چشم رنگی و مو بور و ۲ تا پسر دیگه چشم مشکی و مو مشکی 

بعد واسم سوال شده که من الان ۷ هفته حامله ام چی بخورم که مثلا این ژن تقویت بشه شاید مثلا بعضی هاتون بگید نه فقط به پدر و مادر ربط داره اما من خودم به شخصه. دیدم که ربطی ندارن زندایی و دایی من هر جفت مو مشکی و چشم مشکی اما دخترشون مو بور و چشم رنگی و این ژنو از مادرجونم ( در واقع مادر داییم) به ارث برده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آب دریا من شنیدم موثره!!اما من که نخوردم و  ژنشم داشتم اما نخوردم !!و  با وجودیکه عموهام همه چشم رنگین،بابای خودم چشم آبی بود ،مادریزرگ ‌‌وپدر بزرگ پدریم رنگی بودن بچه هام همه چشم قهوه این!!

آب اقیانوس شمالی و با صدف سواحل غربی آنتالیا مخلوط کن سه روز بزار زیر تشت مسی بعد سه روز بردار بریزش دور

هیچ کاری نمیتونی بکنی فقط ژن،ژن،ژن 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
آب اقیانوس شمالی و با صدف سواحل غربی آنتالیا مخلوط کن سه روز بزار زیر تشت مسی بعد سه روز بردار بریزش ...

تازه ژن هم گاهی جوابگو نیست ! 

من مادربزرگم چشمش ابیه ۷ تا بچه داره ۱۲ تا نوه هیچ کدوممون چشم رنگی آبی نیستیم 

......🧸🔮✨️
عه وا 😂😂🥲

برام فرقی هم نمیکرد راستش !! چون خودم خوشگلم ولی از زیبایی منفعت خاصی نبردم،،گفتم بزار بچه هام هر چی میخوان بشن !!فقط سالم باشن و باهوش و امیدوارم خوش اقبال !!که آخری را خیلی مطمئن نیستم !!چون مادر پدر خیلی خوبی که ندارن 😕

مگه فرقی میکنه بچه مو بور چشم رنگی باشه یا چشم مشکی ؟

نه فرقی که نداره اما از علایقمه می‌دونمم ک هررچی باشه نعمت خداست اما بازم نمیدونم چرا یک گرایش عجیب تری به بور بودن بچه دارم 😅

2810