2777
2789
عنوان

سخت ترین تصمیم زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 46 پست
متوسط و شدید ۹ سالش بود ، زیبا و تمیز و خوشبو ولی اوتیسم بود ، اصلا با بچه ها ارتباط نمی‌گرفت، جمله ...

عزیزم...مدرسه عادی درس میدین ؟ پسر من بازی میکنه با بچه ها...نمیدونم .مثلا میگن چون اشاره داره یا اتیسم نیست یا خفیفه نمیدونم درسته یا غلط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه پسر من ده ماهگی راه افتاد و تازه تو 21ماهگی دو سه قدم میره رو پنجه پاش و دوباره درست میشه قبلا ا ...

ی کاردرمانگر حسی پیدا کن نشونش بده کمک میکنه از سرش بیفته

همتا اسم خـودمه♥
اتیسم خفیف ها اونجا نبودن ؟چجورین اونا ؟

ببین یه سال مدرسه ی اوتیسم دوره دیدم ، بچه ی اوتیسم بود که کتاب های عادی براش تدریس میشد ، هوشش،عالی

ولی دوست خیالی داشت ، مدام حرف می‌زد با خودش و راه می‌رفت.

خانواده ی بشدت پولداری بودن 

خدا یا شکرت 🌹
سقط کن

بی رحم قاتل 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کلامش عقبه خیلی خیلی علاقه به جاروبرقی و لوازم برقی داره دو سه هفته اس دو سه قدم رو پنجه میره و دوبا ...

دختر داداش من اتیسم دارع خیییلی دیر را افتاد 

حرف نزد متوجه اینکه چیزی برع بیارع اینا نمیشه الان چهارسالشه و حرف نمیزنه و ب سختی راه میرع

کلام پسرتونم عقب بود ؟

واقعا ته بی رحمیه بخاطر اینکه پسرت اوتیسم داره و حالا چون طبق برنامه تو پیش نرفته دخترتو بکشی 

حیف نیست؟! 

چطور دلت میاد؟؟ 

اگه واقعا دوسش داشتی بهش پناه میدادی نه اینکه ازبین ببری ش اونم بخاطر خودخواهی خودت 

که چون اونجور که میخواستی نیومده 

و پسرت اوتیسم داره 

هنوز چند ماه وقت داری 

زیر نظر مامای طب اسلامی برو ببین میگه چیکارکنی تا اون قرصا رو دخترت تاثیر نزاره احتمال اینکه مثل پسرت بشه کم بشه براش الکی دخترتو نکش 

گناه داره بخدا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕