دوستان بابا مامانم طلاق گرفتن داداشم ۱۴ سالشه و اینکه ۳ سالگی چشش اب مروارید داشت عمل کرد و مادر زادگی بودش داداشم اینطوری شده بودش دکترم میگفتش رفته رفته شاید کور ترم بشه خدای نکرده ک شد زبونم لال،و عینکم میزد از ۳ سالگی نمره چشس ۴ بودش خیلی چشش ضعیف بودش خیلی و بابام اومده بودش با خانواده مادریم هم بودش صحبت کردن مادرم با بابام میخان داداشمو بزارن بهزیستی بنظرتون رایگاه نگه میدارن بابا مامان گدای دارم دوتاشونم تحت عضو بهزیستی و کمیته هستن حقوق بگیر هستن دوستان و بابام میگفتش ببر بزار کمیته مادرم دلش نمیومد بزاره بهزیستی چیکارکنیم وضع خبی نداریم ماهم 😭😭😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
داداشم از بچگی خودش حقوق بگیر هستش بهزیستی عصو بودش الان چن وقته ی حقوق ناچیز میدن درحد ۵۰۰ ۶۰۰ تومن ...
خب کمه
ببین مثلا بابای من رفت ابشار عاطفه ها گفت میخوام کمک کنم رفت خرج یه نفر به عهده گرفت
الانم شما باید با برادرت یه همچین جایی بری برادرتو و وضع مالیتونو ببینن که یه ادم خیر پیدا بشه خرج برادرتو بده
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
دوست من معلول بود فیاض بخش بود خانوادش ماهی دو تومن میدادن