2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهزیستی چجور جایه ؟ پدرم میگ اونجا میرسن بهش غذا میدن بهت؟ و رسیدگی میکنن درسته؟

پدرت میخواد از سر خودش وا کنه داداشتو که اینو میگه 

نزار ببرن برادر تو دختر 

چقدر اعصابم خورد شد امشب با این تاپیک 

اه

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
اینجوری که تو از مامان و بابات میگیبه نظرم بهزیستی برای برادرت بهتره

میگم دیگ من خودمم میخاستم برم بهزیستی ازارو اذیت ولی خب موندم همین طوری ببینم چی میشه ولی مامان بابام دوتاشونم ادم پستی هستن باز مادرم یکم رحم داره بابام ..نگم اخه کسی نیستش داداشمو نگه داره تو خونمون من مدرسه،میرم سرکار میرم مادرم سرکار میره و داداشم تنها میمونه نمیشه اخه و پدرمم خودش اوراس تو راه های شمال محتاده تو ماشین میخابه یکی میخاد اونو خونه راه بده 😞

اسی برادرت کاملا نابینا شده؟

آخه تو این سن پذیرش این مسئله خیلی براش سخته

اگه همون سه سالگی نا بینا میشد اینقدر براش سخت نبود چون اون موقع بخش حافظه دیداری مغز (بخشی که خاطره هامون ثبت میشن) هنوز شکل نگرفته و خاطره ای یادش نمیاد ذیرفتن نابینایی راحت تره 

اما از ۶یا۷سالگی به بعد که حافظه دیداری شکل گرفت و همه خاطره ها تو ذهن ثبت شدن پذیرش مشکل نابینایی خیلی سخت میشه

چون خاطره ها یادش میاد

چهره پدر و مادرش 

شکل و محیط خونه ای که توش زندگی میکرده و...

داداشت که تو ۱۴ سالگی نابینا شده همه ی این خاطره ها یادشه

و اینکه دیگه نمیتونه ببینه براش خیلی عذاب اوره

نزاریدش بهزیستی

برید آبشار عاطفه ها یا کمیته بگید بد سرپرسته 

حتما یه خیر پیدا میشه که برادرتو تحت تکفل خودش بگیره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

مادرم ک نمیره من باید برم وای افسرده هستمممم

چرا مادرت نمیره ای بابا

به پدر و مادر بگو حداقل این یه لطف در حق این بچه بکنید !

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌