2777
2789
عنوان

تجاوز به روحوجسممم مادرهابیان بخوننن

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 42 پست

چرا ینی خودش رفت تو خونه و شمارو نبرد؟ 

چققققدر خدا رحمتون کرده 

وگرنه هم خودش 

هم اون معتاد ...

خدا به منم تو بچگی رحم کرد. پسر همسایمون بزرگ بود. اما من بچه سالو به بهانه خواهرش برد تو خونه. و هعی التشو نشونم میداد منم میگفتم این چیه عروسکه؟ 

ای خدا اصلا نمیدونستم جریان چیه 

ولی یه لحظه حس بدی تو دلم افتاد درو باز کردم و فرار کردم...

اگه اتفاقی برام میوفتاد مادرم تا اخر عمرم سرکوفت میزد تو همونی هستی که از بچگی میرفتی.... 

زمان زیادی اونجانبودم واگراون مردتریاکی نبودش شایدفرار نمیکروم ومیدونم یه بلایی سرم میومدش چون چهره ...

ما خودمون یکیشو تو خونه داریم که هنوز مامانم داره باهاش زندگی می کنه چون جایی واسه رفتن نداره کی نزدیکتر از خانواده اونم بابای خانواده به بچه خودش تجاوز و دستمالی کنه ازش متنفرم از تازه یه هنرش بود هنر های دیگه هم بماند به بچه خودمم از چهار سالگی بهش گفتم اندام خصوصی رو نباید کسی دست بزنه یا ببینه اگه این اتفاق افتاد بیا به من بگو حالا باید مواظب دختر خودم جلوی اون هیولا باشم که مبادا این اتفاق وحشتناک واسه دختر من بیفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ینی خودش رفت تو خونه و شمارو نبرد؟ چققققدر خدا رحمتون کرده وگرنه هم خودش هم اون معتاد ...خدا به ...

نمیدونم باخودم فکرمیکنم چراهمون اول نبرده شایدمیگم میخواسته به چی بدم بخورم بیهوش شم بمیرم دهنم بسته شه جیغ نزنم یه فکرهامیکنم خدایا خودت جوابشون روبده بخدااا

ما خودمون یکیشو تو خونه داریم که هنوز مامانم داره باهاش زندگی می کنه چون جایی واسه رفتن نداره کی نزد ...

عزیزم خیلی تلخه ولی خیلی مراقب دخترت باش نه شماتمام مادرهااااازصبح که یادن اومده اروم ندارم دلم اتیش گرفته باز 

برو پیش ی روانشناس تا بیشتر اذیت نشی

نمیدونم تاحالابه ین موضوع فکرنکردم حتی روم نمیشه برم رودرو به وانشناس بگم امشب اولین باره گفتم اونم ازبس رودلم سنگینی میکردش ازصبح

کاملا درکتون میکنم

خودمم یادمه ۱۱ یا ۱۲ سالم بود 

که توسط یکی از اقواممون دستمالی شدم

و همیشه مثل یه فیلم تو ذهنم تکرار میشه 

خیلییی حس بدیه و نمیشه هم فراموشش کرد

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️