2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم رو میزنن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست
نفرست تو کوچه چجوری اعتماد میکنی بچه ها رو تو یه اتاقم نباید تنها گذاشت خواهر دوره زمونه بد شده دختر ...

الان نفرسته کوچه 

چند سال دیگه چی؟ نمیخواد بره مدرسه

دانشگاه

سرکار؟

بهش یاد بده...از روانشناس کمک بگیر

از الان یادش بده دفاع کنه...وگرنه رو ذهنش میمونه دیگه نمیتونی کاری کنی

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
از کوچیکی باید طوری تربیتش میکردی که توی جامعه گرگ باشه نذاره کسی اذیتش کنه الانم دیر نشده یه مدت با ...

اینقدر اعصابم خرده که نگو .دختر عموش ی سال از این کوچیکتره کسی جرات نداره سمتش بیاد اینقدر سر زبون داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم طاقتش نمیگیره .وقتیم تو خونست همش سرش تو گوشیه ولش کنی ساعتها نگاه میکنه

باهاش بازی کن 

بذار پویا ببینه بهتره از گوشی 

یه دوست خوب پیدا کن بیارش تو خونه باهم بازی کنن 

ببرش پارک 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
الان نفرسته کوچه چند سال دیگه چی؟ نمیخواد بره مدرسهدانشگاهسرکار؟بهش یاد بده...از روانشناس کمک بگیراز ...

اینکارو که باید بکنه 

ولی اگه از خودش دفاع هم می کرد جای خوبی برای بچه نیست تو کوچه

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
الان نفرسته کوچه چند سال دیگه چی؟ نمیخواد بره مدرسهدانشگاهسرکار؟بهش یاد بده...از روانشناس کمک بگیراز ...

میگم هرکی زدت تو هم محکم بزنش تا دیگه جرات نکنه دفعه دیگه این کارو کنه .اون روز تو کوچه خیس ابش کرده بودن ی دختر 9ساله با ی پسر 13ساله

اینقدر اعصابم خرده که نگو .دختر عموش ی سال از این کوچیکتره کسی جرات نداره سمتش بیاد اینقدر سر زبون د ...

دقیقا دختر خواهرشوهر منم خیلی زبون داره و راحت بدون حضور پدر و مادرش از خودش دفاع میکنه درسته که میگن بچه هر چی عزیز باشه ادب ازش عزیزتره اما وقتی که واقعا به بچه ظلم میشه باید یاد داشته باشه از پس خودش بربیاد حتما حتما کلاس ورزشی بفرستش تکواندو یا کاراته یا دفاع شخصی الانم ناراحتی و عصبانیت فایده نداره روی اعتماد بنفس دخترت کار کن بنظر من مادر از هر مشاوری کاربلدتره.... 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
یاد بده از خودش دفاع کنه وگرنه تا اخر عمر تو سری خور همه

این جور هم ی جور دیگه دردسره 

دختر من قبلا کوچیک تر بود بچه های همسنش و بزرگتر از خودش رو میزد و همیشه همه دعوا داشتن چرا بچه ما رو زده 

انقد دعواش کردم ک تق نداری دست رو کسی بلند کنی الان خیلی ترسو شده چهار سالشه بچه دوساله هم میزنتش هیچی نمیگه ساکت وایمیسته کتک میخوره از بچه ها 

هرچ بهش میگم اگه کسی زدت تو هم بزن ولی انگار ن انگار نمیتونه از خودش دفاع کنه

خودم بچه کوچیک دارم دو ماهشه نمیتونم برم پارک

بالاخره عزیزم توی کوچه رفتن هم درست نیست نباید اعتماد کرد درنهایت یادش بده که مثلاً چجوری رفتار کنه

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ