2777
2789
عنوان

بیاین عکس شوهراتونو بزارین منم میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4631 بازدید | 218 پست
خب ژل بزن منم فکن کوتاهه ژل زدم خوب شد البته باید زیاد بزنی پنج سیسی بزنی خوب تغییر میکنی

کاش میشد عزیزم من نزدیک دو سه ملیادد خرج فکم شده فقط از بس عمل کردم تا بهتر بشم توی فکم همین نیمچه فک که دیدین کلی دم دستگاه هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خدایی؟؟چی میدادی شوهرت بخوره که تقویت شد و چاق شد؟؟

خودش كه تلاش كرد خيلي

بزور هم شده ميريخت تو شكمش

منم شير موز و مغجون و سيب زميني اب پز و سس مايونز و … كلا خيلي تلاش كرديم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
خودش كه تلاش كرد خيليبزور هم شده ميريخت تو شكمشمنم شير موز و مغجون و سيب زميني اب پز و سس مايونز و … ...

تموم عمرتون به خوردوخورام همسرت سپری شده که🤭🤭😆

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
خودمو دشتی دستی بدبخت کردم دیدین تورو خدا ؟ نگین چرا رل زدی مال پنج سال پیش منم یه دختر بدون اعتماد. ...

عزمزمه اینکه اعتماد به نفس نداری که درسته ولی این که از اندامش خوشت نیومده دیگم خوشت نمیاد باید تو انتخابت دقت کنی حالا گیریم چاق شد و دو روز دیگه لاغر شد بعد میخوای چیکار کنی؟اگه به دلت نیست بزارش کنار تا اونم بیشتر از این وابستت نشه 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت
تموم عمرتون به خوردوخورام همسرت سپری شده که🤭🤭😆

به هر حال هدف هدفه و مهم موفق شدن توشه😁

افتخار ميكنم كه با تلاش هم خودم ٢٥ كيلو لاغر شدم هم همسرم تغذيش اوكي بود

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
2810