2777
2789

ی مشکلی تو ورودش دارم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

سوالتون بپرسید کسی بلد بود جواب میده 

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
سوالتون بپرسید کسی بلد بود جواب میده

برای صرافی نوبیتکسم مجبور شدم ی برنامه بریزم ک کد شش رقمی گوگل بده الان هرچقدر میزنم میگه اشتباس میخواستم ببینم چجوری میشه تایید دومرحله ای گوگلو بردارم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای صرافی نوبیتکسم مجبور شدم ی برنامه بریزم ک کد شش رقمی گوگل بده الان هرچقدر میزنم میگه اشتباس میخ ...

کد رو از برنامه گوگل که میده کپی نکنید و برنامه رو نبندید کد رو دستی بزنید اگه به هر دلیل نشد یک راه داره که به پشتیبانی بگید کد رو غیر فعال کنه بعدش یک روز تا ۷۲ ساعت نمی‌تونید هیچ تراکنشی انجام بدید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
کد رو از برنامه گوگل که میده کپی نکنید و برنامه رو نبندید کد رو دستی بزنید اگه به هر دلیل نشد یک راه ...

ممنون

پشتیبانیشم ندارم اخه🤦🏾‍♀️

ممنونپشتیبانیشم ندارم اخه🤦🏾‍♀️

در سوال پرسیدید برنامه اکسکوینو در سوال بعدی گفتید نوبیتکس😑

اگه برید سایتشون پشتیبانی مشخصه کلا😑

در سوال پرسیدید برنامه اکسکوینو در سوال بعدی گفتید نوبیتکس😑اگه برید سایتشون پشتیبانی مشخصه کلا😑

برای نوبیتکس نیازداشتم ب اون کد حالا این یکی، صرافیمم میخواد و باز نمیشه 

ممنون