2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده پزشکی میخواد بره نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 174 پست
واقعا شما نگران جان بیمارانی هستی که در آینده قراره زیر نظر ایشون باشن؟!...اصلا کاری ندارم ایشون چه ...

رفتن که هنوز نرفته ولی وقتی که خودش میگه میخوام برم فرق داره قضیه ( شایعه نیست خودم دیدم برنامه رو )  

من قانون گذار و مسئول اصلاح قانون نیستمو تنها در صورتی و در موضوعی اعتراض میکنم که احساس میکنم حقم د ...

موفق باشی ولس خوب  خیلی ها داره حقشون ضایع  میشه اگه شما خودت رو جدا میدونی مشکلی نیست ولی نمی تونی از زبون همه بگی مشکلی نیست و همه حسودن و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین فیزیوتراپی ک میفرمایید رتبه اش با پزشکی برابری میکنهخودم دانشجو فیزیوام و رتبم ۹۰۰ بود قطعا پزش ...

بنده کم اهمیت نمیدم عزیزم

خودم کنکوری این مملکت بودم یه زمان

حرفم این بود که رشته ای هم انتخاب میکنن اکثرا بی ربط با رشته ورزشی خودشون نیس و طوری هست که کارامد باشه براشون.

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
این که من حرص میخورم دلیلش اینه که من خودم پزشک هستم و از نزدیک دیدم که اینا چطور تا ااخرش میرن و پا ...

😂ایشون خودش رشته تاپی هم نیست  معلومه چرا درک نمیکنه 

2805
نه عزیزم هرچیزی حقش نیست الان میخای فردا بیاد رئیس جمهور هم بشه چون مدال اورده حقشه ؟هر کاری شایستگی ...

ای کاش مردمی که مثل شما شعور و درک و سواد دارن تو کشورمون بیشتر باشن 💞💞💞💞

خصوصا اینکه بی تفاوت هم نیستید واقعا خوشحالم شما تو تاپیک من هستی 

😐😂چه ربطی داره من هر کی با هر رشته ای رو دیدم ناراضی بود الان کسب که خیلی تو این تاپیک سنگ ایشون ر ...

من سنگ کسی رو به سینه نمیزنم عزیزم

تحت عنوان نظر و عقیده ام یه کامنت گذاشتم که در جانب داری و طرفداری از کسی هم نبود

دوستان و از جمله شما  رو کامنت من ریپلای زدید و من لازمه احترام دونستم به دوستان و شما پاسخ بدم.‌‌..

خودم قصدی بر ادامه مکالمه در تاپیک نداشتم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
رشته پزشکی در ایران اونقدر سخت هست که کسی که لایقش نباشه نتونه از پس خوندنش بر بیاد از آشنایان بنده ...

خوب وقتی دنبال پزشکی نیست بی جا میگنه تو برنامخ میگه که من میخوام برم پزشکی 

با این وضعیت روانی و این میزارن حرصی که میخوری تمام انرژیتو میزاری دستاورد های بقیه رو نادیده یا کم ...

من همین الان موفقم و تو  درسم عالی هستم همین چند وقت پیش کارنامم اومد  خداروشکر جواب زحماتم اومد 

خوبه من کوچیک ترم شما هم بزرگتری الان مدال المپیک داری😂؟

در ضمن چه ربطی داره من دارم درس میخونم  مدال میخوام چی کار 😐😐😐😂؟ 

با این وضعیت روانی و این میزارن حرصی که میخوری تمام انرژیتو میزاری دستاورد های بقیه رو نادیده یا کم ...

😂😂😂من الان دارم پشت گوشی میخندم چه وضعیت  روانی ؟ 

شما داری به من پرخاش میکنی