2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده پزشکی میخواد بره نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 174 پست
نمیدونماگر بخواد از ظرفیت بقیه استفاده کنه ک ناعدالتی،ای کاش عقل اش کارکنه نره اینجوری یا بشینه واسه ...

ایشالله که قبول میشه ولی با کنکور ..... اونم بدون سهمیه 

من خودم کنکوری هستم 

و اصلا شما رو درک نمی کنم سالانه هزاران نفر از طریق سهمیه بدوم هیچ تلاشی وارد رشته های تاپ میشن هیچکی حرفی نمی زنه 

حالا دختری که مدال المپیک داره یعنی نفر سوم تکواندو اونم در سطح جهانه می خواد پزشکی بخونه شما ول نمی کنید

در ضمن من هم یک دوره تکواندو به صورت حرفه ای کار می کردم سختی ورزش ۵ برابر و حتی بیشتر از درس خوندن هست ( اینو منی میگم که سه سال کنکور دادم )

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبکه دو تازه مهمان بود میخواد بره پزشکی تمام شد رفتخدا لعنتش کنه حروم خور رو

چقدر راحت تهمت میزنی یعنی چی حروم خور...واسه کشورش کلاس تلاش کرده اگر همین استعداد رو یکی دیگ داشت تا الان مهاجرت کرده بود...گفتن یه کشوری بهش پیشنهاد مهاجرت داده بود ولی قبول نکرد 

در اینکه بدون تلاش پزشکی بره ناعادلانه است که شکی نیست ولی 

هنوز موافقت نشده باهاش 

بعید میدونم با این همه حمله ای که شده بره مگه اینکه دیگ خیلی ساده باشه 

تا اخر عمرش همه تحقیرش میکنن مگس هم نمیپرونه تو مطبش 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

منم همه اینارو میدونم عزیزم معلوم بود پدرشون از سختیای پزشکی خبر نداره که اینطور میگف....من منظورم ا ...

خیلی عجیبه  حرفاشوت میگن دخترم درسش خوبه 

خوب کسی خدا دادی درسش خوب نیست که باید بشینه بخونه بعد برا هر رشته ای خواست  

2805
چقدر راحت تهمت میزنی یعنی چی حروم خور...واسه کشورش کلاس تلاش کرده اگر همین استعداد رو یکی دیگ داشت ت ...

شبکه دو رو تازه دیدم خانم تصمیمش جدیه

هرکسی جنبه موفقیت نداره بله تهمت میزنم چون حروم خوریه این

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
ببین عزیزم ایشون میگه با نمره خوب دیپلم تجربی گرفتم پس یعنی میتونه تو پزشکیم خوب باشه چون رشتش همینه ...

عه 

عزیزم من سال ۹۴ کنکور دادم 

در سطح تهران (نه کل کشور )فقط ۵ هزار نفر معدلشون ۲۰ بود 

بقیه معدل های بالا و بقیه معدل های ۲۰ کل کشور بماند 

همون سال چند نفر پزشکی قبول شدن ؟

در کل کشور ۳۲۰۰ نفر 

مگه الکیه معدلش خوب بوده پس کنکور نده بره پزشکی 

کاش شماهایی که حمایت میکنین از این مسخره بازی های بی سرو ته 

بنویسین امضا کنین که اگر عزیزتون مریض شد فقط همینا معالجه ش کنن جراحیش کنن 

ببینم اون موقع دست و دلتون میلرزه یا همین قد راحت انضا میکنین بره زیر دست اینا جراحی بشه ؟

گلم هر کسی را بهر کاری ساختند 

اون تلاش کرده تو ورزش ، مدال ورزشی هم گرفته

کسی که رشته خوب دانشگاهی میخاد باید توی درس همونقد مهارت داشته باشه 

مگه به من و شما بخاطر رتبه خوب کنکور مدال المپیک میدن که برعکسش براتون انقد اوکیه؟!

من برام مهم نیست بره یا نره ولی ۹۹ درصد اینایی که حمایت میکنن با رتبه خوب تو رشته تاپ و بدون سهمیه د ...

دقیقا من که میگم خدا کنه کنکور قبول شه ولی سهمیه از سرش بیفته 

اینا هنوز فرق حسادت و دفاع  از حق رو نمیدونن 

پزشکی هم بخونه حقشه چرا حرص میخورید ایا صندلی شمارو پر میکنه؟

من اصلا پزشکی نمیخوام برم ولی اره حق خیلی  ها خورده میشه هر چقدر هم بخوان ماله بکشن واقعیت اینه

عه عزیزم من سال ۹۴ کنکور دادم در سطح تهران (نه کل کشور )فقط ۵ هزار نفر معدلشون ۲۰ بود بقیه معدل های ...

😐😂انگار خودشون دانش آموز نبودن به خدا 

معدل دیپلم هیچ ربطی ندارع وگرنه تو مدرسه ما همه بالای ۱۸

شبکه دو رو تازه دیدم خانم تصمیمش جدیههرکسی جنبه موفقیت نداره بله تهمت میزنم چون حروم خوریه این

اگر این اتفاق نیوفته و نره اونوقت منو  شماییم که کار حروم کردی با تهمت زدن مون🤍امیدوارم اینجوری نشه و این ظلم رو در حق خودش و بقیه نکنه

ایشون اگر آمریکا یا اروپا بودن  تا هفت جد و آبادش رو تامین میکردن 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من اصلا پزشکی نمیخوام برم ولی اره حق خیلی ها خورده میشه هر چقدر هم بخوان ماله بکشن واقعیت اینه

شما انسانی هستی نمیخواد سنگ بچه های تجربی رو به سینه بزنی ایشون شایسته ی تحصیل تو هر رشته ای هست میخوای بپذیر نمیخوای هم نپذیر .

به نظرم زحمت کشیده و بر اساس آیین نامه و قانون هر رشته بخواد میتونه برهمدال المپیک گرفتن کار هرکسی ن ...

ه ربطی داره

طرف برق شریف باشه هم نمیتونه بره پزشکی بخونه یا حتی برعکس

تربیت بدنی چه ربطی به علوم پایه و... داره؟! 

2810