2777
2789

درباره مشاغلی که توش هستین ازش اطلاعات دارین بگین . خیلی ها بفکر تغییر شغل هستن 

یا سرمایه دارن میخوان کاری رو شروع کنند 

مثلا بگین نمایندگی فروشگاه هفت رو فلان شهر تو منطقه کم تردد گرفتیم .سود کردیم یا نکردیم علت هاش ریسک هاش و هرچی کمک کننده اس 

یا تو خونه مانتو میدوزم ازسال فلان پیج دارم 

اینقدر سرمایه گذاشتم اینقدر سود داره 

هرچی که انجام دادین چه موفق چه ناموفق با ذکر علت هاش.

🌹🌹🌹لطفا اگرمیشه حداقل یه نقطه بفرستین تا تاپیک پربازدید بشه  تاشب ببینن بیان اطلاعات بدن بهمون

لطفا لایک نکن .ریپلای هم نکن وقتی برای تو چیزی ننوشتم !

خودم بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میخوام بذارم برای شروع یه کارجدید 

نمیدونم چکار کنم .الان کارمندم .قبلا هم ک مرتبط با رشتم کار میکردم

لطفا لایک نکن .ریپلای هم نکن وقتی برای تو چیزی ننوشتم !

تریاژ اورژانس ۱۱۵ هستم.نیروی طرحی.راضیم تاحدودی.بعضی وقتا شلوغ بعضی وقتا سبک.دور از خانواده.دوست دارم استخدام بشم.ولی احتمالا بعد طرح ادامه ندم بخاطر موقعیت همسرم.

صحبت کردن با مردمی که همیشه طلبکارن و فحش میدن بنظر من ک کار اسونی نیست😂🤦🏻‍♀️

توصیه م به همه اینه فوریت های پزشکی نزنید ت انتخاب رشته 🤦🏻‍♀️😂

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ شغل آزاد دارید هیچ وقت برای آشنا کار انجام ندید چون پول نمیدن یااینکه شما نمی‌تونید پول بگیرید همیشه برای غریبه ها کار کنید 

شماره تونو ب تمام مغازه ها بدید مخصوصا فنی ها

هیچ وقت ب همسایه هاتون نگید چیکارا بلدید وگرنه بیس چاری درحیاطن تلفن کارتون از شخصی جدا باشه  تا بفهمید اگ کسی ب این خط زنگ زد حتمن برای کاره و روزایی ک حوصله ندارید اون خط رو روحالت پرواز بزارید

ی دفتر داشته باشید و قرض هاتون رو همراه با شماره تلفن و تاریخ بنویسید تااگه کسی بیشتر از یک ماه واریز نکرد و شما روش خط نکشیدید ک واریز  شده زنگ بزنید و یاد آواری کنید و اگ نداشتن تخفیف بدید بگید هرموقع تونستن 

ولی دم ب دیقه مث طلبکارا زنگ نزنید 

من بابام اولای زندگیش لباس نو عه شو چون پول نداشت بابت تعمیر ی وسیله داد  ب یکی

وقتی کسی نداشت و دیدی واقعا نداره پول نگیرید خدا بهتون برکت میده ولی بعضی ها دارن و نمیدن نگو باشه خدافظ بگو یادداشت میکنم هرموقع داشتید واریز کنید

برای وقتتون ارزش قائل شید 

نظرتون در مورد طلافروشی بگین

بعضی ها شنیدم زیر لبه های النگوهای خیلی تپل سیم آهنی قائم میکنن ک وزنش بیشتر شه باید آدم زبرو زرنگی باشید مورو از ماست بکشید بیرون

و اینکه طلافروشا میگن خیلی پولدارن ولی من دیدم خیلی معمولی بودن

اونایی ک مغازه ی کوچیک داشتن ولی مغازه بزرگا خیلی آدمایی ک توش کار میکنن پولداری میزنن

ی بازیگری هم بود فک کنم شاهرخ استخری بود میگفت بازیگری رو ول کرده و خیلی هم پولداره چون مغازه های چند زنجیره ای طلا فروشی دارن

تریاژ اورژانس ۱۱۵ هستم.نیروی طرحی.راضیم تاحدودی.بعضی وقتا شلوغ بعضی وقتا سبک.دور از خانواده.دوست دار ...

کلا کارایی بیمارستانی همینجوریه اغلب ولی خب اورژانس خیلی استرسش بیشتره  چون طرف دیگه درحال مردنه میارنش   

کلا کارایی بیمارستانی همینجوریه اغلب ولی خب اورژانس خیلی استرسش بیشتره چون طرف دیگه درحال مردنه میا ...

اورژانس بیمارستان نیستم عزیزم .اورژانس پیش بیمارستانی.تریاژ تلفنی ۱۱۵.خداروشکر ما هیچ وقت ریخت مریض و همراهی مریض نمیبینیم

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
اورژانس بیمارستان نیستم عزیزم .اورژانس پیش بیمارستانی.تریاژ تلفنی ۱۱۵.خداروشکر ما هیچ وقت ریخت مریض ...

اتفاقا برای رشته اتون قراره ازمون بزارن

امروز میخوندم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اتفاقا برای رشته اتون قراره ازمون بزارنامروز میخوندم

ازمون چی؟🤔مصاحبه منظورته؟🤔

اتفاقا برای رشته اتون قراره ازمون بزارنامروز میخوندم

منظورت ازمون کارشناسیه؟دو شهریور؟

منظورت ازمون کارشناسیه؟دو شهریور؟

نه ازمون استخدامی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏