2777
2789

مغزم رفته😡

جلو در خونه ما ماشین نمیزارن همه بچه ها جلو در ما جمع میشن😡 

خدا این پدر مادر هایی که بی مسئولیت هستن رو لعنت کنه 

که به بچشون رسیدگی نمیکنن تذکر نمیدن

بخدا سردرد میشم هر روز 

هر شب تا ساعت ۱۰ شب کوچه ان صداشونم زیاده😑

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

اعتراض کن هر وقت سرو صدا کردن بگو برید دم خونه خودتون 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به جای نفرین تذکر بده

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتراض کن هر وقت سرو صدا کردن بگو برید دم خونه خودتون

میگم ادم نمیشن نزدیک ۳۰ ۴۰ تا پسر دختر باهمن بخدا دیوونه شدم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

درک کنین یکم 

منم بچه نداشتم مثل تو بودم 

الان دوتا پسر دارم تازه همین الان رفتن دم درمون دارن فوتبال بازی میکنن با دوستاشون،ساعت ۷ هم میرن باشگاه تا ۹ 

یه ماه دیگه مدرسه و سرما شروع میشه دیگه درنمیان بیرون 

هرروز هم که پارک و باشگاه نمیشه که 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من بچه هام اهل تو کوچه رفتن نیستن

ولی چرا درک نمیکنید چرا اینقدر خودخواهید چقدر تو خونه های تنگ تاریک بمونن  چقدر گوشی بازی کنن یا اتاری چقدر این کلاس اون کلاس برن بچه ها به بازی نیاز دارن بچه ها به شیطنت نیار دارن به دوست نیاز دارن 

الان نیان میگن مارو اذیت میکنن همسایه ها کلافن  پس بچه ها مون چی 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
به جای نفرین تذکر بده

بعد این همه تذکر مگه حالیشون میشه؟؟؟؟

بعد این همه تذکر مگه حالیشون میشه؟؟؟؟

به شهرداری گزارش بده

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

من بچه هام اهل تو کوچه رفتن نیستنولی چرا درک نمیکنید چرا اینقدر خودخواهید چقدر تو خونه های تنگ تاریک ...

شیطنت دارن بازی میخوان کنن برن خانه بازی برن شهر بازی برن پارک برن زمین فوتبال نه اینکه مردم ازاری کنن!!! شاید یکی مریضه خونش شاید یکی حال روحیش خوب نیست

من بچه هام اهل تو کوچه رفتن نیستنولی چرا درک نمیکنید چرا اینقدر خودخواهید چقدر تو خونه های تنگ تاریک ...

دقیقا 

بخدا بچه های من کلا از وقتی بیدار میشن یا تو گوشی هستن یا تو تلویزیون و پی اس و ... 

تازه همین الان رفتن بیرون یکم هوا بخورن و فوتبال بازی کنن 

نمیشه که زندانی کرد آخه  

پارک هن که هرروز نمیشه برد اونم اون سر شهره

درک کنین یکم منم بچه نداشتم مثل تو بودم الان دوتا پسر دارم تازه همین الان رفتن دم درمون دارن فوتبال ...

میتونن بدون سر صدا جیغ و فریاد بازی کنن پسرا صداشون از دخترا کمتره

شیطنت دارن بازی میخوان کنن برن خانه بازی برن شهر بازی برن پارک برن زمین فوتبال نه اینکه مردم ازاری ک ...

پارک مگه هرروز میشه برد؟؟ 

من پارک نزدیکم نیست زمین فوتبال هم هفته ای دوبار میفرستم شهربازی هم نداریم خانه بازی هم سنشون گذشته 

من کامل درکت میکنم 

واه واه این دختر بچه ها یعنی انگار مجبور میکنن که باید با جیغ حرف بزنی 

ننه باباهاشون بفهمن چقدر فحش میدیم به بچه هاشون تو خونه جلو دهنشونو میگیرن 😁😁😁

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خدایی بهترین دوران بچگی من دورانی بود ک تو کوچه بازی میکردیم مخصوصا لی لی 

من ی دهه ۶۰ام ک عاشق کوچه و بازی هاش بود

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
خدایی بهترین دوران بچگی من دورانی بود ک تو کوچه بازی میکردیم مخصوصا لی لی من ی دهه ۶۰ام ک عاشق کوچه ...

اره به خدا ساده ترین خوشی ها رم دارن از بچها میگیرن دلاشون به این خوشه  اینده مون میشن لچه های افسرده گوشی گیر ضعف چشم اعصاب

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.