2777
2789
عنوان

میترسم بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرروز میرم ،از این دکتر ب اون دکتر خسته شدم😭

مادر دوست منم عین شما بود خیلی سختی کشید ولی الان صحیح و سلامت چند ساله گذرونده و دوتا بچه هاشم فرستاد خونه بخت 

ترس نداره ک باید دوران درمان رو نبازی 

تهران هستی ؟

دکتر نفیسی ،دکتر اخگری، از این دوتا هر کدوم تونستی نوبت بگیر 

حرف ندارن

مامان من سرطان داشت ،متاستاز شد ،دکترها امید نداشتن ولی خودش گفت خوب میشم غصه نخورید 

الحمدالله که جواب گرفتیم 

همش به خودت روحیه بده 

میدونی که بدنت فوق العاده قوی تر از هر مریضی هست ؟میدونی ذهنت می‌تونه از پس هر مشکلی بر بیاد ؟ فقط کافیه اراده کنی و بخوای 

میدونم سخته ولی واقعا شدنیه 

من به چشمم دیدم که خداروشکر مامانم خواست و خدا همه چی رو براش جور کرد در صورتیکه شرایط مالی و اطرافیان اصلا اکی نبود 

وقتی خواستم وارد تاپیک بشم فکر نمی کردم با همچنین متنی رو برو بشم 

فکر کردم فقط یکی از کاربر هاست که همین جوری تاپیک زده خواستم بیام که جو تاپیک بکشونم سمت خنده ....

عزیزم خدا شفات بده 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
هرروز میرم ،از این دکتر ب اون دکتر خسته شدم😭

اللهم انی اسئلک العفو و العافیة و المعافاة فی الدنیا و الاخرة

۲. اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من ترید3بار صبح و شب بخون

۳.حرز امام جواد علیه السلام

یا نور یابرهان یامبین یا منیر یارب اکفنی الشرور و آفات الدهور و اسئلک النجاة یوم ینفخ فی الصور

۴. لا اله الاانت سبحانک انی کنت من الظالمین

۵. ولا حول و لا قوه الا بالله

۶دعای استجابت دعا

الهی کیف ادعوک و انا انا و کیف اقطع رجایی منک و انت انت......

خیلی مجربه

۵تا اولیو دایم بخون تا یادت اومد بخون

و اصلا استرس ب خودت راه نده میدونم سخته

ولی تا خواستی استزس بگیری اینارو بخون

دعای ۶ هم اگه خودت نمیتونی بده یکی برات بخونه

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سلام عزیزم.من مدام دارم صفحه ت رو چک میکنم.تقریبا سه ماهه.دیگه واقعا خیلی خیلی نگرانم.بیا گلم و امید رو به دلم برگردون.ما اینهمه تو پی وی باهم حرف زدیم آخه چرا من شماره ازت نگرفتم؟؟؟؟

اللهم انی اسئلک العفو و العافیة و المعافاة فی الدنیا و الاخرة۲. اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تج ...

سلام عزیزم.ممنونم بابت این دعای قشنگتون.من سیو کردم تا داشته باشم همیشه.اما از این دوستمون الان بیشتر از دوماهه که هیچ خبری نیست،تاپیکش مال مرداد ماهه.دیگه تاپیک نزده،خبری نداده ،تو تاپیک های دیگه هم نیومده.از اواخر مرداد ماه که بستری شد ازش بی خبریم.میشه شما که اهل دعا و نماز هستین براشون دعا کنین؟روز نمیشه یادش نیوفتم و براش صلوات نفرستم.یه دختر مودب،دلسوز ،مهربون و دوست داشتی ای هست که آدمو جذب شخصیت خودش میکنه.محاله بیاد و از خودش خبر نده و تاپیک نزنه.انقدر مهربون بود که بعد از شیمی درمانی هاش همیشه از حالش منو با خبر میکرد.اما الان مدت زیادیه نیست و این داره دیونم میکنه.دعا کن خبر سلامتیش رو برامون هرچی زودتر بیاره

2810