2777
2789
عنوان

ای خدا یه پژو چهارصد و پنج مشکی به من نمی سه😄

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 76 پست
تو چهارصد و پنج و ماشینای ایرانی که نمیشه شایع بخونه من برا بابام بنز میخرم و من عرضشو دارم و ...ح ...

آفرین😂

ولی خب 

انگیزه میده🤌

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حاجی من دخترم از کجا بفهمم اینایی ک گفتی ینی چی🤣تنها تجربه من از ماشین نشستن توش و نهایتا استارتش ب ...

دقیقا خواهر منم همینجوره😂

ولی ۶۰ تا سرعت اونم توی مسافت ۱۰۰ متری کم نیستا 

همش ۲۰ تا با ۸۰ کیلومتر فاصله دارم😂💀

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏

قفل کرد نتونی نظر بدی بیا ببینم سیگماسیون چیشد و اینکه منو نشناختی اینقد چت داستم باهات

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
قفل کرد نتونی نظر بدی بیا ببینم سیگماسیون چیشد و اینکه منو نشناختی اینقد چت داستم باهات

چرا شناختم ولی داشتم دونه دونه جواب پیامارو میدادم

چته😐 مگه من چیزی گفتم😑

نه ببین کلا مخ زدن همون مزاحمته و اینو بگم که این فکرو از سرت بیرون کنی که هیچ دختری از پسرایی که تو خیابون بهشون تیکه میندازن خوششون نمیاد بلکه دوسدارن دستشون بهشون برسه بگیرن خفش کنن

و اینکه مخ زدن تو خیابون اصلا جالب نیست و مزاحمت به یه خانوم کار درستی نیست

درکل من میدونم تو پسر عاقلی هستی منظورم تو نیستی ولی خب اطلاع دادم که بدونید🌹 

I'm just girl 🎀
نه ببین کلا مخ زدن همون مزاحمته و اینو بگم که این فکرو از سرت بیرون کنی که هیچ دختری از پسرایی که تو ...

اگه منظورت اون تاپیک ۴۰۵ هست، من گفتم ماشین دوست دارم و دوست دارم با ماشین مخ بزنم نگفتم که برم بپیچم جلوی دخترا و مجبورشون کنم بهم شماره بدن😐

2810