2777
2789

سلام 

من بعد از انتقال‌ مهدکودک به آدرس جدیدشون رفتم و از نزدیک دیدم ساختمان جدید مهد که فوق العاده تمیز و عالی بود و مدیر اجرایی هم برخورد گرم و صمیمی با خودم و پسرم داشتند. 

الان آدرسشون میدان ولیعصر کوچه عتیقی پور شده

به نظرم محیط خوبی داره 

من فعلا در مرحله تحقیقات هستم و نسیم مادر یکی از گزینه هامه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من بعد از انتقال‌ مهدکودک به آدرس جدیدشون رفتم و از نزدیک دیدم ساختمان جدید مهد که فوق العاده ت ...

من هم رفتم و دیدم و دقیقا آن چه شما دیدید من هم دیدم. 

راستی، شما از چه مهدهای دیگر هم خوشتان آمده است و در برنامه دارید؟

من هم رفتم و دیدم و دقیقا آن چه شما دیدید من هم دیدم. راستی، شما از چه مهدهای دیگر هم خوشتان آمده اس ...

دشت گلپاد هم دو تا کوچه پایین تر از نسیم مادر هست کاش شما هم سری به اونجا بزنید و مقایسه کنید و نظرتون رو  بنویسید. من از مهدکودک فرایان روبروی بیمارستان قلب امیرآباد هم خوشم اومد. فعلا اول فرایان انتخاب کردم بعد نسیم مادر بعد گلپاد. تا خدا چی بخواد. 

سلام من بعد از انتقال‌ مهدکودک به آدرس جدیدشون رفتم و از نزدیک دیدم ساختمان جدید مهد که فوق العاده ت ...

سلام ببخشد شما چیکار کردید مهد رو دیدید بچتون ثبت نام کردید محیطش چطوره نطافت سرویس بهداشتی چطوره دمپایی می‌پوشن بچه ها آیا سرویس پرسنل جداست ناهار و صبحانه کجا طبخ میشه بچه هارو با چی میخورن و خشک میکنن

سلام ببخشد شما چیکار کردید مهد رو دیدید بچتون ثبت نام کردید محیطش چطوره نطافت سرویس بهداشتی چطوره دم ...

من نسیم مادر ثبت نام کردم نظافتش که راضی هستم و قانونمند هم هستن من جاهای دیگه رو که میدیدم بچه ها از کلاسی به کلاس دیگه ویلون و سیلون بودن و مدیریت میگفت کلاسامون شناوره یعنی بچه تو همه کلاسا میچرخید من این مدلی دوست نداشتم. بستگی داره شما نظر و ملاکتون چی باشه. من دلم میخواست جای بچم و مربی بچم مشخص باشه.

نسیم مادر که رفتم دیدم بچه ها حتی موقع بالا رفتن از پله ها زنجیر وار دست همو میگیرن و با مربی شعر میخونن: دستا به نرده، چشما به پله 😍 یعنی میخوام بگم خوشم اومد که حتی موقع تردد از پله ها انضباط یادشون میدن و مراقبت میکنند.

من نسیم مادر ثبت نام کردم نظافتش که راضی هستم و قانونمند هم هستن من جاهای دیگه رو که میدیدم بچه ها ا ...

سلام مبارکه به سلامتی فقط کوچولون تو چه سنی هستند آیا برنامه دارن ،طبق برنامه جلو میرن یا هردنبیله اینکه پلی روم و اتاق کثیف کاری دکور هست یا واقعا بچه هارو میبرن

من نسیم مادر ثبت نام کردم نظافتش که راضی هستم و قانونمند هم هستن من جاهای دیگه رو که میدیدم بچه ها ا ...

من شنیدم این مهد تمام هزینه های لوازم مصرفی که مهد موظفه در قبال شهریه ای که میگیره تامین کنه ولی این داستان رو سپرده والدین تهیه کنن و اینکه اون پلی روم و اتاق کثیف کاری همش دکور هست برای جذب و بچه ها اصلا به  طبقه دوم نمیرن 

من شنیدم این مهد تمام هزینه های لوازم مصرفی که مهد موظفه در قبال شهریه ای که میگیره تامین کنه ولی ای ...

سلام 

ببخشید منظورتون از لوازم مصرفی چیه؟ متوجه نشدم 

بچه من در حال جذبه هنوز فعلا گفتن دمپایی و قمقمه براش بیارم و یه ظرف میوه که به نظرم عادیه چیز دیگه ای نگفتن. حالا باز شما به من تنهایی استناد نکنید حضوری تشریف ببرین و از مادرهایی که مدت طولانی تره کوچولوشون اونجاست پیگیری کنید. 

سلام ببخشید منظورتون از لوازم مصرفی چیه؟ متوجه نشدم بچه من در حال جذبه هنوز فعلا گفتن دمپایی و قمقمه ...

مثل کاغذ a4یک بسته کاغذ رنگی یک بسته مقوای رنگی خمیر بازی رنگ انگشتی پاستل پوشه کل  بوک و .... همه اینا هم باید تعدادی باشه که اونا گفتن من گفتم وسیله آموزشی رو شاید والد باید بده ولی وسیله بازی مثل خمیر رو شما باید بدید گفت خمیر بازی هم جزو وسیله آموزشی هست خلاصه نوشته بود ده تا مقوای رنگی گفتم ده تا لازمه گفت آره تازه کمم هست به نظرم این مهد تمام دک و پوز مهدکودک از پول والد میگیره وگرنه تمام وسیله هار  بچه ها شریکی هم شاید استفاده نکنن تازه من شنیدم مهد اگرم چیزی بخوا  میگه دستمال کاغذی کیسه فریزر و سایل بهداشتی میخواد تازه مهد شهرک غرب فقط پول کتاب گرفته تا این چیزایی که اینا گفتن بخرید من یه هر کی میگم میگن این وسایل براز پیش دبستانه نه گروه سنی نوپا   مبتدی  یکی چیزی که هم ناراحتم کرد اینا پول دورهجذب رو چه یه ساعت برده باشی هم ازت میگیرن مهد خوبیه ولی خیلی پولکی و بیزنسی کار می‌کنند شما بچتون چند سالشه من حساب کردم اینا در طول ماه هم حتما به طریق مختلف از والدین پول خواهند گرفت  در حقیقت شهریه ای که الان از ماه جدید میخواد اضافه بشه فقط نگهداری و یه غذاس تازه منتشر میزارن این ماه شهریه قبل رو بدید بعد که اضافه شد مابه التفاوت ر و ازتون میگیریم