2777
2789
عنوان

یه سوال دارم فقط گزارش نزنید😅

237 بازدید | 9 پست

من موندم من هنوز نتونستم یکی بهتر از اکسم پیدا کنم بعد اکسم چن روز بعد از این که کات کردیم یکی بهتر از منو تونسته پیدا کنه😐 الان یک ماهه با همن 🥲 بعد من همش هر کی بهم درخواست میده از خرم کمتره🤦🏻‍♀️ نه قیافه دارن نه پول دارن نه کار دارن تازه از تو هم توقع ... دارن بخدا دیگه میخوام چادر بپوشم برم بیرون حداقل درخواست دیگه بهم ندن🤦🏻‍♀️ مورد خوب خو نیست🤦🏻‍♀️🥲اینم شانس گند منه اکسم که گوه تر از من بود بهتر از من پیدا کرده بعد بخت من اینه🤦🏻‍♀️😐😑

اکس خیلی کلمه مزخرفیه انقدر بدم میادددد

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه اون الان فکر میکنه من کشته مرده اشم که با کسی نیستم😑

بزار فک کنه،فکرش. چرا برات مهمه،تو دنیای خودت باش،حتی از بدون پارتنر بودن لذت ببر ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
بزار فک کنه،فکرش. چرا برات مهمه،تو دنیای خودت باش،حتی از بدون پارتنر بودن لذت ببر ،

خب نمیخوام فکر کنه برام مهمه اصلا تقصیر خودم بود که بهش زنگ زدم🤦🏻‍♀️