2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جیگر

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

برای پریودی ما همیشه چایی نبات و خرما میخوریم اماااا

خشیل و حلوای سیاه ی چیز دیگس

واقعا این دوتا هم گرم میکنه هم درد و میبره هم خیلی جون میده

خیلیییی خوبه 

قویماخ هم هست ک فکر کنم بهش میگن کاچی همونی ک ب تازه زایمان کرده ها میدن

وای جگر موقع پریودی خونریزی رو زیاد میکنه مخصوصا توی این گرما.من سری قبل ناچار خوردم روز اول. تا دو ...

جدی من هر بار روز اول میخورم کاملا عادیه خونریزیم و کلی بهم انرژی میده 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

اگه میخوای راهکار سریع باشه دو قاشق کنجد بخور مخصوصا اگه آسیاب کنی.اگه دلت برنمیداره یکم شکرم قاطیش کن و بخور سریع جون میگیری.من صبحی روز اولم بود سر کار همرام آوردم خوردم خیلی بهتر شدم.