لعنت به این دولت جدید چطور قدر شهید رئیسی رو ندونستیم ؟؟؟ توی اون ۳ سال ۱ بار هم برق نرفت
خونه شده جهنم از گرما
آب ندارم چون پمپ کار نمیکنه
ای خدا خسته شدیم
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا مثل بچه ها حرف میزنی.امسال نسبت به سالهای قبل هوا گرمتر شده من که پارسال کم کولر روشن میکردم بیشترم پنجره باز بود امسال کولر زیاد روشن میکنم انقدر که گرمه. انقدر حاشیه سازی نکنید فرقه تشکیل ندید . اوضاعمون زمان رئیسی همش گرونی بود منتها نه که خرید میکنیم از ترسمون قیمتارو نمیپرسیم فکر کردیم رئیسی خدایی نکرده پیغمبر بوده برامون. یه کم بیشتر فکر کن قبل از اون ۳ سال تو زندگیت چجور بودی تو۳ سال رئیسی چجور بودی
چرا مثل بچه ها حرف میزنی.امسال نسبت به سالهای قبل هوا گرمتر شده من که پارسال کم کولر روشن میکردم بیش ...
گرونی رو روحانی آورد نه رئیسی
ببین نمیدونم متاهلی یا نه ولی من از وقتی که متاهل شدم تا الان دارم اوضاعمو میبینم زمان روحانی یه بنزینو گرون کردن الان بیا ببین بنزین نسبت به اقلام دیگه ارزونترین وبی ارزشترین چیز شده بنزینی که مردم اون زمان جنگ و جدال راه انداختن. ولی من از رئیسی به بعد اوضاع مالیم خراب شده دیگه منی که سالی ۳ بار برای بچه هام لباس میخریدم الان باید سالی یکبار به زور خرید کنم اونم باید بر نامه ریزی کنم هرماه یه مبلغی پس انداز کنم تا جمع بشه زیاد فشار نیاد بهم. دیگه میوه تو یخچال نداریم. گوشتم که حرفشونزن. شما فقط بُعد برقو میبینی و من زیر و بم جامعه رو میبینم