عزیزم پلو پز داری؟ اگه داری حتما استفاده کن
منم اوایل خیلی سختم میشد غذا درست کردن مخصوصا که ظرفاش زیاد میشد دیگه خسته میشدم ظرفا میموند
ولی الان مثلا بخوام خورشت یا آبگوشت درست کنم از شب میذارم گوشت استخون دار با پیاز تفت بخوره بعد آب میریزم تا صبح میپزه ، حبوباتشم که از دیروز خیس کردم و چندبار آبشو عوض کردم یا میذارم جدا بپزه یا همون شب اگه آبگوشت باشه نخود هم میریزم با گوشت بپزه ، لوبیا فک کنم وا بره امتحان نکردم ، بعد فرداش که ساعت ۱۰ ، ۱۱ بیدار میشم ربش تفت میدم ادویه و نمکش رو میریزم اگه آلو یا سیب زمینی داشته باشه ميندازم تا ساعت ۲ اینا که نهار میخوریم آماده میشه کار زیادی هم انجام نمیدم، یا اگه خورشت هم باشه یه قابلمه خورشت بار میذارم بعد نزدیک آماده شدنش تو پلوپز برنج هم میذارم آماده شه در عین حال خیلی آسون تر و کمتر وقت میگیره آدم خسته هم نمیشه غذا خیلی خوشمزه تر هم میشه جاافتاده میشه تو هم همین کارو بکن
یا خورشتت رو یه قابلمه بزرگ بار بذار واسه فردا ظهر شوهرت هم بمونه برنجش رو کم درست کن فردا بازم تو پلوپز درسا کن برنجو
راستی سالاد همیشه درست کن مخصوصا سالاد کلم و کاهو اینا قبل شام بخورین که هم معده شوهرتو میگیره زود سیر میشه هم زیاد غذا نمیخورین که چاق بشین
همش هم غذاهای پرزحمت درست نکن گاهی سوپ و آش درست کن با نون بخورید واسه وعده غذایی
گاهی هم کوکو و کتلت درست کن میتونی موادشو از شب قبل درست کنی بذاری تو ظرف در دار تا فردا جاافتاده میشه مخصوصا کتک گوشت چرخکرده، فقط هم زرده تخم مرغ بزن که آب نندازه تو یخچال ، فردا فقط مسولیت سرخ کردنش رو داری
راستی اگه شوهرت وسعش میرسه لوازم برقی که احتیاج داری رو حتما بخر که خیلی کمکت میاد ، مثل پلوپز یا سرخ کن بدون روغن همون ایرفرایر که میتونی پیتزا اینا هم توش درست کنی سیب زمینی بریزی با یکم روغن سرخ کنه و تو بقیه کاراتو انجام بدی ، من این دوتا خیلی به کارم میاد چون اوایل ازدواج برنج درست کردن واسم سخت بود و یا شفته میکردم و استرس میگرفتم یا خشک میشد، ماشین ظرفشویی هم اگه میتونی همین اول کاری بگو شوهرت بخره مردا یه مدت بگذره کمتر به حرف زن گوش میدن من هنوز نتونستم ماشین ظرفشویی بگم بگیره و کابوسم ظرفای زیاده که همیشه بعد آشپزی و غدا خوردن میمونه ، این وسیله ها کارتو کمتر میکنه راستی زمان بگذره عادت میکنی
از نظر من غذای خورشتی خیلی وقت کمتری از سرخ کردنی ها میگیره
من سه ساله ازدواج کردم روال زندگیم رو گفتم تا شاید کمکی بهت کرده باشه