2777
2789

به معنی واقعی کلمه 2ماهه زندگیم داغونه دارم روانی میشم تورو عزیزترین بگین چی کار کنم آروم شم و فراموش کنم نگین گذر زمان که کارساز نیست راه حل بدین ثواب داره 

تو رو خدا کمکم کنین کسیو که یه سال تمام دوسش داشتم و مطمئن بودم بهش میرسم (به دلایلی که حوصله توضیح رو ندارم زیاده )باهاشم دوست نبودم یعنی من اصلا اهلش نیستم کا هر روزم این بود که عکسای اینستاشو ببینم با پیج‌ فیک و ببینم استوری چی گذاشته هر روز به عشقش آهنگ گوش میکردم تمام فکر و ذکر و هدف زندگی من بود زیباترین و جذاب ترین و دل نشین ترین پسری بود که دیده بودم همش از زیباییش پیش دوستام می گفتم و اینکه چقدر دوسش دارم ۱ماهو نیمه فهمیدم نامزد کرده 

امروز استوری گذاشته بود عکس زنش و خودشو و کلی قربون صدقش رفته بود تو رو خدا بگین چی کار کنم همش قلبم درد می کنه و گریه می کنم تو رو خدا تو رو خدا بگین به سرم زده یه نامه بنویسم بگم‌عاشقش بودم و خودکشی کنم تاپیکامو ببینین حالم خیلی وخیمه 😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو واسه خودت بریدی و دوختی وگرنه این وسط چیزی نبوده ک بخوایی براش خودکشی کنی تو فقط صورتشو دوس داشتی ب خودت بیا از خودت خجالت بکش واسه چیزی که خودت فقط بهش پرو بال دادی زندگیتو نابود کردی

شروع کردن به تغییر کردن   اونم از نوع خوبش

به خودت زمان بده 

به مرور فراموشش میکنی 

یکی دیگ هم میاد جاش 

من اولین باری ک عاشق شدم شرایطم مث تو بود 

نامزد کرد🫠

به مرور یکی مث فرشته اومد تو زندگیم 

خیلی خوشحال بودم 

که عشق اولم نامزد کرد 

منم الان ۱۰۳روزه عشقمو ندارم 

هرروز به امیدش بیدار میشم با گریه شبا میخوابم 

ازم گرفتنش تو تادیکام هس 

انقد روزا رو شمردم 

یه تاپیک دارم ک نوشتم ۱۲روزه ندیدمش دارم میمیرم

الان شده ۱۰۳روز 

نمیدونم چجوری زندم 

با خاطراتمون زندگی میکنم خاطرات دوسالمون 

خودم نمیخوام فراموش کنم زندگی کردن با یاد و خاطرات و یادگاریهاش رو انتخاب کردم 

خواسم اینو بهت بگم که به مرور اگ بخوای فراموش میکنی 

خودت باید بخوای 

براش ارزوی خوشبختی کن 

خدا بزرگه 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
آره درهیچ حدی صداشم نشنیدم

گوشیه من پره فیلمو عکسامونه 🥲

بنظرت چجوری زندم؟

به خودم قول دادم دیگ عاشق نشم 

ولی عشقمو هم از دلم بیرون نکردم 

اما عشق اولمو کامل از ذهنم بیرون کردم 

چون یکی دیگ جونشو براش میده 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
عزیزم کجا رفته عشقتون

جدامون کردن 

بین خانواده ها بحث پیش اومد 

قربونه دلت که فقط خدا میدونه چقدر غصه داره غصه نخوریا انشالا معجزه شه به هم برگردین

گریم گرف 

اولین باره یکی درکم میکنه 

خودم تنهایی مجبورم غصه بخورم هیچکس از دلم خبر نداره 

هرروز منتظر معجزه هم 

نمیتونم فراموشش کنم 

نمیتونم صداشو که برام اهنگ میخوند رو فراموش کنم 

نمیتونم حرفاشو فراموش کنم 

نمیتونم موهامو ببندم چون اون دوس داش 

نمیتونم غذاهای مورد علاقه شو بخورم 

نمیتونم جاهایی که باهم میرفتیم برم 

کاش معجزه شه 

کاش خدا بدونه دیگ نمیکشم 

قلبم درد میکنه شبا هرشب بالشم از اشک خیسه 

اون ازدواج کرده ؟؟؟هیچ رابطه ای ندارین باهم الان ؟؟

نه ازدواج نکرده 

همو دوس داشتیم 

نه هیچ رابطه ای نداریم الان 

من داغون شدم 

شنیدم اونم داغون شده 

میگن خیلی ضعیف شده 

نه ازدواج نکرده همو دوس داشتیم نه هیچ رابطه ای نداریم الان من داغون شدم شنیدم اونم داغون شده میگن خی ...

ابهی قربونت برم خیلی سخته خیلی 

برات از خدا آرامش میخوام خدا به دلت آرامش بده و حال خوب 

برای من دعا کن بهم برسیم