من دو ساله ازدواج کردم و پدرم دو سه بار از همسرم پول قرض گرفته و وقتی همسرم لازم داشته پولشو بعد از چند ماه به پدرم گفته لازم دارم و خانوادم کلی حرف پشت سر شوهرم زدن که چرا پس گرفته پولو و از این حرفا خب منو همسرم هم در حال کامل کردن خودمونیم چون هنوز کامل نیست الان پدرم نزدیک ۵ ماه کار و همه چیزو ول کرده رفته سراغ یه سری کار بیهوده و مادرم و خواهر برادرمو دو سه ماه تهران خونه ی خالم و یکی دو ماه هم شیراز خونه پدر بزرگم ول کرده پول هم تو دستش نیست که بخواد خرجی اینا رو بده و همسرم هر از گاهی برا مادرم پول میزنه و یا خواهر برادرم پول بخوان بهشون میده میگه گناه دارن حالا چند روز پیش پدرم زنگ به همسرم زد میگه من از باجناقم پول قرض گرفتم و الان باجناقم گیر داده که پولش رو میخواد همسرم روش نشد بگه ندارم گفت درستش میکنم زنگ به باجناق بابام که میشه شوهر خالم زد و گفت که فعلاً دستم پول نیست حالا مامانم زنگ زده میگه که چرا شوهرت اینجوری کرده از همون اول میگفت نمیتونم بدم یه جورایی میشه گفت طلبکار بودن من به مادرم گفتم که از موضوع خبر ندارم و خودمو کنار کشیدم همسرم هم اول چون که دستش خالی بود نداد دوم هم چون میدونست بعد که بخواد پولش رو پس بگیره هزار داستان واسش درست میکنن حالا نمیدونم به نظرتون کار درستی کردیم پول ندادیم یا نه شما بودید چیکار میکردید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️