2777
2789
عنوان

برکت از نی نی سایت رفته

195 بازدید | 19 پست

قبلا میومدی سایت غلغله بود

تاپیک پس از تاپیک

الان همش شده کنکور و تراز و دوستان عزیز دهه هشتادی 

خیلی خلوته

خوشم نمیادا

بریزید شلوغش کنید

چند وقت دیگه اینجا هم میشه مث بلاگفا

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون چیه؟

بلاگفا یه سایتی بود تقریبا مث اینجا قبلنا خیلی رونق داشت ولی الان دیگه خالی از سکنه است😂

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
منم هر چی در مورد بارداری سوال میپرسم یا کلا کسی نیس یا دو یا سه نفر ...ولی تاپیک های خانواده شوهر و ...

حتما سوالاتون تخصصیه نمیشه ریسک کرد راهنمایی کرد 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

از اول همینطور بوده،یه تایم تب داستان و زندگینامه داغ میشه،یه تایم خیانت یه موقع خانواده همسر و الآنم کنکور،خدا بخیرکنه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱