2777
2789
عنوان

یکی که بتونه مشاوره بده بهم بیاد 🥲

137 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها من الان نزدیک یک سال خورده نامزدم و اخلاق نامزدم اومده دستم الان گاها یه اخلاق های بدی داره و میترسم بعدا از این بد تر شه یکی اینکه خیلی غیرتیه میگه بی اجازه بیرون نرو اجازه بگیر بعد برنامه میگه فقط اونایی که منم دارم تو ام نصب کن من حذف کردنی خودشم میحذفه ولی انستا روبیک نمیزاره بنصبم حق ندارم بازار برم الا با خودش پولم که فعلا نمیده اونم چون میگه خونه درست میکنم حقوقمو میدم به کارگر کلا به چیزای جزی گیر میده به چیزایی که گیر میده قهر میکنه و اصلا نمیاد برا دوستی میگه مقصر خودتی تو باید پا در میونی کنی نه من درست میشه بنظرتون این ادم یا نه؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

این فرد سلطه گر و خسیس هست زندگی با آدم سلطه گر بسیار سخت و طاقت فرسا هست مگر زنی باشه که از تحت تسلط بودن لذت ببره . ولی خست برای هیچکس قابل تحمل نیست . صفات بد بعدیش هم کم کم رو میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

عزیزم من نظرم میگم شاید به دردت بخوره 

غیرتی بودن شوهرت امکان داره با به دنیا اومدن بچه و چند سال دیگه کمتر و بهتربشه

بهت اعتماد کنه بددلی کم میشه 

یه روز من از دست سختگیری های شوهرم بهش گفتم  بهم اعتماد نداری؟؟ من حاضرم تو منو بی خبر تعقیب کنی 

ولی بهم تهمت نزنی 

چند بار پنهانی تعقیبم کرد الان بهم اعتماد داره 

زمانه بد شده مردها ناخودآگاه بد بین هستند ،،،  خودشون مقصر نیستند 

منظورت از نامزدی چیه عقد کردی به هم محرم هستید یانه ؟اگه عقد نکردی بکش کنار

مساعل دیگش بد نیست ها مهربونه با حرفش بری مهربونه به لحظه بی اجازه جایی برم اینا ناراحت میشه اعصابش خورد میشه 

2809