2777
2789

اخه یعنی چی کچل شدم بسه دیگه خدا منو از این کابوس لفنتی نجاتم بده تا کی میخوای دقم بدی به بچه هام رحم کن بس کن دیگه بسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیگه کچل شدم 

ناامید از همه جا 

دکترا هم کاری نتونستن بکنند 

مافیای پزشکی نمی‌ذاره ک درمان بشیم 

شامپوهای گرون الکی 

قرص‌های الکی 

درحالئ ک دلیل چیز دیگط

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
خب برای من خوب نبود تو استفاده کردی خوب بود برات

الان دیدم نوشتی ارثی هست

این داروها اثر ندارن

فقط کاشت خوبه

یه سریا میگن مزوتراپی و پی آر پی جواب میده

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

چند سالته

۳۷

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اره دیگه تو خوردی اینارو

من ریزش شدید داشتم یه دوره ای 

دکتر قرص زینک پلاس ، بیتین و بکمپلکس داد 

هر روز هر سه تاشو میخوردم 

در کنارش ماینوکسیدیل هم میزدم به سرم 

خیلی بهتر شده بودم 

فقط استرس رو بزار کنار 

چون خودش کلی نابودت میکنه

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
الان دیدم نوشتی ارثی هستاین داروها اثر ندارنفقط کاشت خوبهیه سریا میگن مزوتراپی و پی آر پی جواب میده

چرا برای بعضیا اثر گذاره کلا ماینوکسیدل برلی ریزش ارثی تاثیر داره شما ریزشتون در روز چندتاست