2777
2789
عنوان

انتظار عیادت در بارداری

148 بازدید | 28 پست

من ۶ ماهه باررارم و بخاطر مشکلاتی خونه مامانمم تو این مدت مادر شوهرم و خواهرشوهرم یکبار زنگم زدن و ایا اینکه من انتظار دارم بیان عیادتم توقع زیادیه ؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نیست ادم مخصوصا تو بارداری حساس میشه اما میتونی خودت زنگ بزنی شاید نمیخوان مزاحمت شن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ زدن انتظار زیادی نیست

ولی عیادت از باردار رو تا حالا ندیدم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من سعی میکنم به روی خودم نیارم

و چند روز پیش رفتم سر زدم بهشون ولی من نرم اونا اصلا نمیگن تو وجود داری 

من نمیخوام حرفی بزنم ولی نمیتونم با این قضیه کنار بیام

خیلی ناراحتم

از ذهنم نمیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط تا من زنگ میزنم میگن عه میخواستیم زنگ بزنیما

یا وقتی رفتم دیدنشون به دعوت خودشون گفتن میخواستیم بیایمااا 

ادمای بدی نیستنا کاری ولی این رفتارا واقعا ناراحتم میکنه

قلبم درد میگیره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا از هیچکس انتظار نداشته باشولی حرفت رو هم بزن.بگو من توقع داشتم حداقل احوال عروستون رو بپرسید! خا ...

غرورم نمیذازه 😂

میخوام جوری رفتار کنم یعنی اصلا برام مهم نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداوکیلی بارداری بیماری نیست،عیادت به خاطر بارداری هم توقع زیادی هست،بگی احوالپرسی تلفنی اینا یه چیزی،در واقع بخوان سر بزنن لطف کردن ولی توقع داشته باشی آره بیجاست

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
زنگ زدن انتظار زیادی نیستولی عیادت از باردار رو تا حالا ندیدم

همینو میخوام بدونم عیادت باردار عرف هست یا نه ؟!

من مامانم ماهی یکی دوبار برا زن داداشم که باردار بود خودش غذا میبرد . هر بار هم غذای مورد علاقه اش رو میپخت میداد داداشم ببره براش هر هفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط تا من زنگ میزنم میگن عه میخواستیم زنگ بزنیمایا وقتی رفتم دیدنشون به دعوت خودشون گفتن میخواستیم ب ...

اخ تو منی یا من توام

اینام دقیقا همینن

ماه اخر بارداری دوقلویی مادرم نبود

حس انسان دوستی میگفت کمکم کنن

اما حس مادرشوهری بهشون میگفت نه کمک چیه بماربطی نداره

و کمکم نکردن

انتظارنداشته باش

هیچکس مادرخودت نمیشه

فقط مادر

مادر

مادر

خداوکیلی بارداری بیماری نیست،عیادت به خاطر بارداری هم توقع زیادی هست،بگی احوالپرسی تلفنی اینا یه چیز ...

اخه من استراحتم و هیچ جا نمیتونم برم 

اگه حالم خوب بود چند بار میامدن خونه امون تو این مدت 

چون نمیتونم شام و ناهار درست کنم نباید بیان سر بزنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35