2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کو وای عکس بذار می‌خوام اسنب باکلاس ببینم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

وای ارهههه یه بارم پرادو اومد🥲😂

مامانم میگه راننده شخصیمون اومد😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
وای ارهههه یه بارم پرادو اومد🥲😂مامانم میگه راننده شخصیمون اومد😂

واقعا با این ماشینا مسافر کشی میکنن می ارزه به استهلاک ماشین و اینا؟

نه اینکه خیلیییی ماشین های لاکچری باشن ولی میخام بدونم می ارزه براشون

خیلی وقته پراید من ندیدم تو اسنپ 

ولی منم چند روز پیش گرفتم ام وی ام X33 اومد معمولا کوییکن همه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واقعا با این ماشینا مسافر کشی میکنن می ارزه به استهلاک ماشین و اینا؟نه اینکه خیلیییی ماشین های لاکچر ...

پیداس واسه وقت گذرونیه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
واقعا با این ماشینا مسافر کشی میکنن می ارزه به استهلاک ماشین و اینا؟نه اینکه خیلیییی ماشین های لاکچر ...

منم یکی دو بار خیلی وقت پیش همچین تجربه ای داشتم😂 فکر کنم برای مخ زنی و وقت تلف کردن باشه نه پول در اوردن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره واقعا با ترس رفتم صبح زود تک وتنها

ترس که نداره 

من اون پرایدای قراضه رو بیشتر میترسم😂