2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 2715 بازدید | 170 پست
واقعا دومی راحت تر بود؟من حتی روده ام هم بخیه خورده بود😫شقاق مقعد گرفتم هرروز گریه میکردم از درد دس ...

خواهر شوهرم ماما هست میگه تاحالا ندیدم کسی بخیه نخوره 

سزارین کن خیلی بهتر از طبیعیه

بچه ها علم پیشرفت کرده زایمان طبیعی بدون درد برین من دو تا اینجوری زایمان داشتم هم خین زایمان خواب بودم هم حین بخیه زدن نگین چجوری بچه بدنیا اومد باید زور بزنی اینا رو نمیدونم من کل روند زایمان و خواب بودم و کییییف کردم بزور از خواب بیدارم کردن خخخخ از من به شما نصیحت فقط بدون درد زایمان کنین

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم اول اینکه استرس نداشته باش تو که تجربه اولت نیسبعدشم اتفاقا سزارین اگه بلد باشی چجوری باید ...

چون اضافه وزن گرفتم میترسم به خاطر چربی شکم بخیه های سزارین نگیره یا چرک کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا دومی راحت تر بود؟من حتی روده ام هم بخیه خورده بود😫شقاق مقعد گرفتم هرروز گریه میکردم از درد دس ...

الهی بمیرم برات چه درد کشیدی مادر 

به این هوا نباش که دومی راحت تره خیلی هارو دیدم دومی بدتربود برو سزارین خواهشا ایقد درد نکش

منکه سزارین شدم بچه اولم بود مشکلی نداشتم بعد ۱۰ روز خداروشکر راحت کارامو میکردم اصلا از سزارین نترس ...

یه بار پاره شدم دیگه کار از کار گذشته🥲🥲🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40