2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیر ۱ سال نده ممکنه مسموم کنه 

اگه میخواید منو بشناسید باید بگم ن ضد زنم ن ضد مرد فقط واقع بینم تو تاپیکا میگن وقتی خیانتی از مرد متاهل هست مقصر فقط مردء نفر سوم بی تقصیره چون ب ما متعهد نیست ،از وقتی این جمله اومده خیانتا بیشتر و بیشتر شده ولی باید بگم اشتباهه اون نفر سومم مقصره میخواد متعهد باشه میخواد نباشه، با این مدل روشن فکریا و حرفا داریم باعث میشیم عذاب وجدانا از بین بره انسانیت بمیره متعهد و غیر متعهد نداریم در برابر هم مسئولیم نباید بهم اسیب بزنیم                        درست یا غلط فکرء من اینه                   .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عسل زیر دو سال ممنوعه

اجیل هم زیر ۵ سال مگر اینکه پودر بشه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
یجا نوشته بود زیر 2 سال بچم خیلی دوست داره نمیدونم چیکار کنم

بده زیر ۱ ممنوعه

اگه میخواید منو بشناسید باید بگم ن ضد زنم ن ضد مرد فقط واقع بینم تو تاپیکا میگن وقتی خیانتی از مرد متاهل هست مقصر فقط مردء نفر سوم بی تقصیره چون ب ما متعهد نیست ،از وقتی این جمله اومده خیانتا بیشتر و بیشتر شده ولی باید بگم اشتباهه اون نفر سومم مقصره میخواد متعهد باشه میخواد نباشه، با این مدل روشن فکریا و حرفا داریم باعث میشیم عذاب وجدانا از بین بره انسانیت بمیره متعهد و غیر متعهد نداریم در برابر هم مسئولیم نباید بهم اسیب بزنیم                        درست یا غلط فکرء من اینه                   .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عسل هم سم بوتولینیوم داره و خطرناکه و معده بچه زیر ۲ سال خیلی ضعیفه و آنزیم حل این سم رو نداره و خطرناکه. بعد از ۲ سال هم باید اول از عسل پاستوریزه استفاده کنی بعد کم کم عسل طبیعی.

زیر دو سال ممنوعه

زیر ۱ از بهداشت بپرس