2777
2789
عنوان

آدمای ثروتمند

314 بازدید | 34 پست

دیروز رفته بودم نمایشگاه مبل 

یسری آدم  داشتن  مبل ۱ ملیاردی میگرفتن 

یسریام میگفتن اونایی که تو خونمون هست ۲ میلیارد گرفتیم و ..

الان که حساب میکنم کل دارایی بابام و عموهام و عمه هام روهم‌۶ میلیاردم نمیشه

چطوری میشه این همه پول و اورد؟از وقتی چشامو باز کردم  بابای بیچارم صب تا شب داره کار میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلایل مختلفی داره 

بعضیا ارث،بعضیا شغل پر درامد،بعضیا هم فکرشونو به کار انداختن و تلاش کردن و بدستش اوردن...

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

مبل دومیلیاردی که ندارم و نمیخرم و به نظرم آدم پول حلال رو اینجوری حروم نمیکنه. ولی خب داراییم بیشتر از اینه که گفتی و بخشیش لطف والدین خودم و همسرمه؛ بخشیش حاصل کار و تلاش زیاد توی شغلای نسبتا مناسب و یه بخشی هم نتیجه اتفاقی اما به موقع سوار شدن خودم روی موج تورم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از پینه های دستا و سفیدی موها و کج شدن کمر

سایشون مستدام باشه...اونم در حد توانش تلاش کرده بهش افتخار کنید

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

از پینه های دستا و سفیدی موها و کج شدن کمر

عزیزم به هوش و ذکاوت هست نه زور و بازو الان تو شغل یه دکتر و کارمند رو یکی میدونی خوب معلومه از زمین تا اسمان فرق داره خیلی از شغل ها همینه 

مبل دومیلیاردی که ندارم و نمیخرم و به نظرم آدم پول حلال رو اینجوری حروم نمیکنه. ولی خب داراییم بیشتر ...

چون شما نداری بخری هرکسی که میخره حلال نیست پولش؟😃

این است منطق یک ایرانی

چرا انقدر براتون غیر عادیه که سبک زندگی ها فرق داره و میزان دارایی آدم‌ها باهم فرق داره؟