2777
2789
عنوان

بابام😔

142 بازدید | 18 پست

من چیکار کنم؟😪 ما تو شهرستان کوچیک زندگی میکنیم بابام سر کار نمیره قبلا بنایی میکرد یه باغ کوچیکم داریم بهش میگم‌ برو برای خودت مشغولات بشه نمیره اصلا اهل کار نیست. روزا میخوابه تا ظهر. ظهر پا میشه ناهار میخوره بعدم میره بیرون تو کوچه. شبم میاد شام میخوره میشینه پا تلویزیون و بساط😔😔بابام اعتیاد داره😭😭 خرج منم با مامانمه. مامانم معلم بود پارسال بازنشست شد.خودمم گاهی کار میکنم. این رفتارای بابام در اینده منم تاثیر میذاره😔 چطور کسی دلش بخواد بیاد شوهر من شه با این وضع بابام... به اینده من اهمیت نمیده هر چیم براش حرف بزنم گوشش بدهکار نیست.

شما جای من باشید چیکار میکنید؟🥲😔

اصلا بابایی وجود داره مثل بابای من باشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بابای منم همین بود مادرم با خیاطی مارو بزرگ کرد،تازه پدر من فوق العاده بداخلاق بود دست بزن ام داشت.یعنی از صد درصد یه پدر بابام ۱۰درصدام نبود.ولی منو خواهرم ازدواج کردیم برادرمم همینطور و خدارو شکر زندگیامون خوبه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

اصلا نگران آینده نباش اینده توربطی ب پدرت نداره من کسی رومیشناسم درست مثل شما بود ولی اون مادرش وفوت کرد  الان همشون ازدواج کردن وخوشبخت شدن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بله بابای منم همین بود مادرم با خیاطی مارو بزرگ کرد،تازه پدر من فوق العاده بداخلاق بود دست بزن ام دا ...

پدر منم بد اخلاقه 🥲 الان شوهرت و دومادتو سرکوفت پدرت نمیزنه؟ اصلا چطور تونستید بهش بگید پدرتون اینطوره؟

من نمیدونم‌چطور باید پدرم معرفی کنم؟ بگم بابام بیکاره و کارش شده بساطش و  میخوره و میخوابه؟💔

اصلا نگران آینده نباش اینده توربطی ب پدرت نداره من کسی رومیشناسم درست مثل شما بود ولی اون مادرش وفوت ...

چطور ربطی نداره؟🥲 الان یه اقایی میخواد بیاد خاستگاریم به خاطر بابام همش امروز و فردا میکنم😔 میگم بهش چی بگم؟ بگم بابام بیکاره و کارش شده موادش و بخوره و بخوابه🥲

چطور ربطی نداره؟🥲 الان یه اقایی میخواد بیاد خاستگاریم به خاطر بابام همش امروز و فردا میکنم😔 میگم ب ...

اون اگه شما روبخوادهیچ چیزی براش مهم نیست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
پدر منم بد اخلاقه 🥲 الان شوهرت و دومادتو سرکوفت پدرت نمیزنه؟ اصلا چطور تونستید بهش بگید پدرتون اینط ...

اون دامادمون که پسرعمومه و میدونست همه چیو.منم راستش سعی میکردم با یکی مث خودم ازدواج کنم که سرکوفتم نزنه و درآخر باشوهرم آشناشدم که فرزند طلاقه...تو خواستگاری فقط دراین حد گفتم که بابای من مث بقیه نیست اونم بیشتر نپرسید و تمام.بعد ازدواجم خودش دیگه متوجه شد .و هیچوقت ام سرکوفتم نزده

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اون دامادمون که پسرعمومه و میدونست همه چیو.منم راستش سعی میکردم با یکی مث خودم ازدواج کنم که سرکوفتم ...

خداروشکر عزیزم❤🙂الان یه اقایی میخواد بیاد خاستگاریم به خاطر بابام همش امروز و فردا میکنم😔 میگم بهش چی بگم؟ بگم بابام بیکاره و کارش شده موادش و بخوره و بخوابه🥲 این مرحلش برام خیلی سخته😭

مادرمم همین حرف میزنه اما خودم‌توان گفتن معرفی پدرم ندارم سخته برام بگم پدرم اینجوریه😔

غیر مستقیم ازش بپرس خانواده چقد برات مهمه؟و اینم بگم قرار نیست همه چیو براش باز کنی و دقیق بگی .کلی بگو من با حمایت مادرم بزرگ شدم و رو بابام نمیشه خیلی حساب کرد

غیر مستقیم ازش بپرس خانواده چقد برات مهمه؟و اینم بگم قرار نیست همه چیو براش باز کنی و دقیق بگی .کلی ...

پرسیدم اینو گفت مهمه🥲

اگر من همه چی نگم بعدا خودش میفهمه

بعد بدتر میشه که میگه چرا نگفتی پنهان کردی

خداروشکر عزیزم❤🙂الان یه اقایی میخواد بیاد خاستگاریم به خاطر بابام همش امروز و فردا میکنم😔 میگم بهش ...

بالاتر گفتم.توکلت به خدا باشه مطمئن باش منو شما اولین کسایی نیستیم که اینجوریه.انشالله هرچی به صلاحته همون میشه

غیر مستقیم ازش بپرس خانواده چقد برات مهمه؟و اینم بگم قرار نیست همه چیو براش باز کنی و دقیق بگی .کلی ...

بدتر از همه این که ما تو محیط کوچیک زندگی میکنیم همه دیگه پدرم شناختن و میدونن چطو آدمیه🥲 منم چیزی نگم تو تحقیق لو میره بابام💔