2777
2789
عنوان

تاپیک قفل شد

71 بازدید | 12 پست

عزیزم تنها سندی که هست ، سند عزته !

هرگز از سمت دولت تخریبی صورت نگرفته نمیدونم چرا چنین چیزی میگید؟ دوست دارید پیش خودتون ی سری فکر کنید و الکی حرص بخورید؟

اگر چنین چیزی بود به جای رپلای کردن سندشو اول میگذاشتید 🌚

اینم سند حرف من

@جوجه_حنايى    

ای چی بیه؟؟؟؟😂

فرمودن حکومت بنا های تاریخی رو تخریب میکنه 

(ارزش نمیده و دنبال سرکوب تاریخ گذشته ایرانه😶😶😶😶)

و منم نفهمیدم از کجاشون اوردن این رو⁉️

گفتم چنین چیزی نیست، درگیر دعوا با دشمن فرضی سر مسئله فرضی نشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂 جک سال

معلومه از نزدیک یه بارم تخت جمشیدو ندیدی

من ۳۵ سالمه

۷ سالگیم رفتم

در طول عمر چند بار

پارسالم رفتم

پودر شده

توی این ۳۰ سال با خاک یکسان شده

بماند که بری از نزدیک میتونی جای گلوله ها رو روش ببینی بیشتر بحثو باز نمیکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😂😂😂😂 جک سالمعلومه از نزدیک یه بارم تخت جمشیدو ندیدیمن ۳۵ سالمه۷ سالگیم رفتمدر طول عمر چند بارپار ...

عزیزم برا شما همین حرف رو تکرار میکنم 

دعوا با دشمن فرضی!

تو همین اسکرین اکه ببینید داره مرمت میشه ، دیگه فرسایش و شرایط آب و هوایی دست کسی نیست 

ایموجی خنده و جک سال؟❌

درد پذیرفتن حرف حق✅

بحث گلوله هم اتفاقا بازش کنید چون ازش چیزی در نمیاد🤷

چون اون اتفاق اگرم واقعی بوده باشه 

مجرمش هیچ ربطی به من یا حکومت نداشته و نداره .

عزیزم برا شما همین حرف رو تکرار میکنم دعوا با دشمن فرضی!تو همین اسکرین اکه ببینید داره مرمت میشه ، د ...

اسکرین شات گرفتم جوابتو بدم سرکارم وقت ندارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به لطف کشور پر قدرتمون دو ساعت برق و آنتن نداشتم برا همین الان پستتو دیدم😃سند؟ من سندی نمیبینم جز عکسی که اصلا نمی‌دونید مربوط به چه دورانیه! اون بازسازی دقیقا مرتبط با دوران پهلویه! شما از جشن های۲۵۰۰ ساله اصلا چیزی شنیدی؟ یا از جشن های هنر اطلاعی داری؟ می‌دونستی همه ی این جشنهای که سراسر جهان توش حضور داشتن تو تخت جمشید برگذار میشد؟ من به شما خرده نمی‌گیرم چون طبق ایدیتون متولد۸۵ هستید و تو اون سن تخت تاثیر شست و شوی مغزی مدرسه قرار دارید.در آینده بابت این افکار شرمنده ی خودتون میشید

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈

شما احتمالا همینم نمی‌دونید که تا همین چند سال پیش فروش هرگونه کتابی مرتبط با کوروش ممنوع بود و ما مجبور بودیم اینجور کتابارو مخفیانه و پارچه پیچ بیرون ببریم چون حملش زندان داشت

به لطف کشور پر قدرتمون دو ساعت برق و آنتن نداشتم برا همین الان پستتو دیدم😃سند؟ من سندی نمیبینم جز ع ...

دوست عزیزم 

به جز جشن ۲۵۰۰ ساله چه مبحثی واسه گفتن دارید؟

من کجا این جشن رو انکار کردم که هی تکرارش میکنید و فکر میکنید چیزی ازش نمیدونم!

بحث ما سند بود 

گفتید دارید 

خب لطفا بذارید

اینم که گفتید بازسازی مال دوران پهلویه خیلی خنده دار بود، ممنون!

نه تنها تخت جمشید بلکه هر بنای تاریخی دیگه ای اگر بازسازی نشه به دلیل فرسایش و... اصلا نمیتونه دووم بیاره😶

منطقیه از دوران پهلوی بازسازی نشده باشه و الان این شکلی باشه؟

حتما با دعا و نذر و نیاز سالم مونده تا الان 🤷

(بحث سنمم درسته من۱۸ سالمه، اما مدرسه هیچ نقشی تو افکار من نداشته😂

به اندازه سنم مطالعه داشتم، و فکت دیدم و بنا بر همون عقایدمو انتخاب کردم)

دوست عزیزم به جز جشن ۲۵۰۰ ساله چه مبحثی واسه گفتن دارید؟من کجا این جشن رو انکار کردم که هی تکرارش می ...

شما میگی چراگاه دامه بعد میگی از جشن ها خبر داشتم🫤🫤🫤همیشه می‌دونم بحث با مذهبیا و طالبای حکومت آب تو هاون کوبیدنه چون چشم و عقلو کامل روی حقیقت بستن ، این بحث و ادامه نمیدهم سمام سنت بره بالا میفهمی چه خبره

شما میگی چراگاه دامه بعد میگی از جشن ها خبر داشتم🫤🫤🫤همیشه می‌دونم بحث با مذهبیا و طالبای حکومت آب ...

عزیزم شما هرطور مایلید ، میتونید بحث نکنید.

جشن چه فایده ای داره وقتی اون همه حیوان اونجا دارن تغذیه میکنن ، من میگم اون زمان عزت نداشته الان به عزت رسیده 

حداقل چراگاه دام نیست که... هست؟

اون عکس چیه؟

چرا درموردش نظری ندارید؟

عزیزم شما هرطور مایلید ، میتونید بحث نکنید.جشن چه فایده ای داره وقتی اون همه حیوان اونجا دارن تغذیه ...

در سادگی شما همین بس که فک میکنید عکس مال اون زمانه با این سادگیتون فریبتون دادن که همچنان طرفداری میکنید، مقبره ی فردوسیو شاه با الهام از تخت جمشید دستور ساخت به مهندسین خارجی داده بعد شمای ساده فک میکنید همچین آدمی که انقد بها میده به تاریخ برمیداره دام میزاره تو مکان تاریخی یه حرفی از امام حسین هست که میگه اگه دین ندارید لااقل آزاده باشید شمام کمی آزاده باش و احترام مردی که برای این خاک پدری کردو نگه دار نه که گول یه مشت چرت و پرتو و عوام فریبیو بخوری