2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیشب یه تاپیک راجب جاریم زدم حرف دلمو توشزدم که اعم از حس همدردی باهاش بود همه اومدن گفتن اره بی وجد ...

الهی،منم معدم عصبیه حرص نخور بدتر میشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

راست میگن خب عروسی جاریت بهترین شب زندگیش بودمادر شوهرت خراب کرد تو خوشحالی انتظار افتخار کنیم بهت؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

ی سوال چرا برادرای شوهرت اینقدر بی عرضه بودن اندازه ی جشن عروسی گرفتن هم نبودن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دیشب یه تاپیک راجب جاریم زدم حرف دلمو توشزدم که اعم از حس همدردی باهاش بود همه اومدن گفتن اره بی وجد ...

خب بی وجدانی که از ناراحتی یکی دیگه خوشحال شدی....خودتو درست کن ادم بهتری شو وگرنه خدا تقاصشو از بچت میگیره که تو عروسیش به قول خودت خیت شه که ده برابر بیشتر بسوزی تازه اگه یک درصد راست گفته باشی

حق داری من  صفحه اول خوندم ،از اینهمه قضاوت حالم بده شد 

ملت از دروغ بیشتر خوششون میاد 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

آخه مگه نمیدونی همه خیلی خوبن فقط تویی که بدی حسودی بدجنسی بری تاپیکاشون رو بخونی شاخات در میادا ولی برا یکی دیگه آدم خوبه میشن،رفتم تاپیکت رو خوندم خدایی چیز بدی هم نگفتی قطعا ی جاهایی خیلیامون دلمون از خیلی کارها خنک شده و قطعا مادر شوهرت زن نادانی هست