«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه نمیشه. از من که دخترم ۱۲ ساله زبان می خونه و حداقل مطالعه روزانش به ۷ یا ۸ ساعت میشه بپرس. نمیشه. پنج ساعتم فشرده نیست آنچنان. انگلیسی از چیزی که به نظر میرسه بیشتره چه برسه سطح پیشرفته
از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم
نه نمیشه. از من که دخترم ۱۲ ساله زبان می خونه و حداقل مطالعه روزانش به ۷ یا ۸ ساعت میشه بپرس. نمیشه. ...
کلاس میرفت دخترتون؟
دوست من کلاس میرفت هفت ساله تموم کرد که
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
زبان هیچوقت تمامی نداره. حتی زمانیم که مهاجرت می کنی باید زبان بخونی. از سه سالگی کلاس میره الآنم د ...
برای ایلتس نمیخوام برای صحبت کردن و اینا میخوام بتونم باهاشون حرف بزنم راحت فقط برا همین تو دوسال نمیتونم به این مهارت برسم؟
برای ایلتس نمیخوام برای صحبت کردن و اینا میخوام بتونم باهاشون حرف بزنم راحت فقط برا همین تو دوسال نم ...
به فرض روزی پنج ساعت بخونی. اون پنج ساعت صرف لغت و گرامر میشه که حتی برای یادگیری اصولی و درست هم کافی نیست. بقیه مهارت هارو می خوای چیکار کنی ؟ شنیداری، گفتگو ، نوشتن و خواندن.
از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم
به فرض روزی پنج ساعت بخونی. اون پنج ساعت صرف لغت و گرامر میشه که حتی برای یادگیری اصولی و درست هم کا ...
درسته ممنونم ازتون 💙
روزی پنج ساعت فقط نخون۲ ساعت مطالعه کتاب داشته باشبقیش رو فیلم ببین از توش اصطلاح کلمه و جمله دربیار ...
ممنونم💙