2777
2789
عنوان

میخوام خونه فامیل خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 82 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زندگیم اساسی مشکل داره اوضاع درسیم داغونه اوضاع جسمیم داغونههرروز با خواهرم دعوا دارم هرمشکل کوچی ...

خودت میتونی درست کنی باور کن، گل من قشنگ من نگاهت به دنیا درست کن بهت قول میدم خیلی چیزا تغییر میکنه

دیوونه هست ولی حاضر نمیشه یه قرص اعصاب ساده بخوره از نظر خودش سالم سالمه

میدونی مردم دارن با چه مشکلاتی تو زندگیشون زندگی میکنن و میجنگن؟؟ تو همین سایت بخون .بعد تو بخاطر دعوا با خواهرت میخای خودکشی کنی😂

نذار بزنت هروقت زدت بزنش .یکم قوی باش پرررو باش خواهرت اصلا حق نداره به تو انگشت بزنه .محلش نذار باش ...

تو خودت هرروز یکی باهات دعوا کنه کتکت بزنه چیکار میکنی؟

من زورم بهش نمیرسه 

خواهرم خیلی لاغره ولی زورش بیشتر از منه 

چهار روز دیگه همین فامیل میشینن پشت سرت میگن دختره روانیه خودکشی میکنه 

اگه قرص بخوری کور بشی یا فلج بشی چی یه عمر باید حسرت این روزاتو بکشی 

خودکشی حتی برای جلب توجه کارمای بدی داره این حرفارو کسی داره بهت میزنه که خودکشی کرده و هزارتا بدتر از چیزایی که بهت گفتم رو تو بیمارستان دیده

چرا خونه فامیل نکن فامیل فقط بلده فضولی کنه نصیحت کنهبه هیچ دردی نمیخوره

بابا فامیلتون اصلا خر اصلا گاو هرجی تو بگی ولی هیچجوری نمیشه تو خونه یکی دیگه خودکشی کنی حتی اگه مامان بابات ول کنن پلیس ول نمیکنه میبرن پزسک قانونی هر بدبختی تا بفهمن اونا تورو کشتن یا نه چرا نمیفهمی خواهرت روانی ولش کن حرف زد چیزی نگو درست بد جبران کن مشکل جسمی داری رفعش کن تو چرا گیری رو مردن مگه راحته سر کوچه نشسته

💤💙
تو خودت هرروز یکی باهات دعوا کنه کتکت بزنه چیکار میکنی؟من زورم بهش نمیرسه خواهرم خیلی لاغره ولی زورش ...

من اجازه همچین کاری به هیچکس ندادم و نمیدم . جلوش وایساااااا به زور نیست موهاشو که دیگه میتونی بکشی؟

بابا فامیلتون اصلا خر اصلا گاو هرجی تو بگی ولی هیچجوری نمیشه تو خونه یکی دیگه خودکشی کنی حتی اگه مام ...

خودشون پزشکن

پزشک قانونی همکارشونه کاریشون ندارن 

فوقش پلیس میاد تاپیک های نی نی سایتمو میخونه اونا رو ول میکنه